Æresmedlemmer

Kjetil Holta

IMG_2856

Kjetil tok kontakt med klubben i 2003. Han viste sin interesse og ønsket å bidra. Han ønsket at Notodden FK skulle være med å profilere Notodden by på en positiv måte.

Siden 2003 har Kjetil vært den klart største økonomiske bidragsyteren til Notodden FK. Det startet i det små, med midler slik at klubben kunne hente inn noen eksterne spillere. Allerede det første året vant klubben sin avdeling i 3. div. men Sparta Sarpsborg ble dessverre for sterke i kvaliken. Året etter ble klubben nok en gang avdelingsvinner og Mjøndalen ble slått i kvaliken. NFK var klar for 2. div. for første gang i historien. Klubben ble profesjonalisert og Dag Eilev Fagermo ble hentet inn som trener.

I 2006 kom Jan Halvor Halvorsen inn som trener og opprykk til 1. divisjon var et faktum. Det var en stolt Kjetil Holta som ble intervjuet av NRK etter at vi hadde slått Lørenskog i seriefinalen på Sport.

I 2009 stod Idrettsparken ferdig i all sin prakt, og dette var også et prosjekt initiert av Kjetil og som klubben og hele byen har grunn til å være meget stolte over.

I 2014 bidro Kjetil sammen med Kenneth Dokken til at Idrettsparken ble ytterligere oppgradert da en meget flott Eliteavdeling med alle nødvendige fasiliteter kom på plass i underetasjen av tribunen. Disse er med på å gi klubben de beste forutsetninger for å etablere seg i Norsk Toppfotball.

Æresmedlemskapet ble utdelt på årsmøtet 23. februar 2017.

Ole Holta

IMG_3025

Ole Holta har vært en viktig støttespiller for Notodden FK helt fra starten av. Blant annet kan nevnes at Ole alltid har vært opptatt av de yngste spillerne i klubben, og i 2010 inngikk han en fem-års avtale hvor han gikk inn med årlig økonomisk bistand for å styrke vår utviklingsavdeling og med det styrke muligheten for å få frem egne lokale spillere.

Som et resultat av Høyesterettsdom i 2012 hvor klubben ble pålagt å betale erstatning til to spillere tilbød Ole seg å dekke dette inn. Det var i en tid da klubben var inne i en meget vanskelig periode med nedbemanning, spillersalg etc. så denne gesten er klubben meget takknemlig for og den vil aldri bli glemt.

Både Kjetil og Ole har et stort hjerte for klubben og byen, og den støtte og rausheten som er vist av begge er klubben meget takknemlig for, og ønsker å hedre med klubbens to første æresmedlemskap.

Æresmedlemskapet ble utdelt på årsmøtet 23. februar 2017.

Ingar Kjosvold

Ingar æresmedlem1.jpg

Ingar har vært en meget viktig støttespiller for klubben helt siden oppstarten i 1999, og han har siden oppstarten vært en vesentlig sponsor. Han har i tillegg vært styreleder, styremedlem, dugnadsarbeider, meget dyktig loddselger i vårt billotteri og en stor supporter på klubbens kamper.

Ingar har også ved flere anledninger vært med og finansiert spillere når spillerbudsjettet ikke har strukket helt til og dette har klubben satt veldig pris på.

I 2005, på den tiden NFK var i ferd med å ta steget opp i Norsk Toppfotball så var Ingar med å finansiere bygging av tak over hovedtribunen på gressbanen på Sætre. 

Ingar er veldig engasjert i Notodden FK og sitter fortsatt som nestleder i styret. Notodden FK hedret på årsmøtet 27. mai 2021 Ingar Kjosvold med Æresmedlemskap #3 for hans bidrag og engasjement til klubben.

  

Annonse: