Viktig info rundt billetter til NFK sine kamper

Her får du info rundt billetter til Notodden FK sine kamper.

Viktig info rundt billetter til Notodden FK sine kamper i Postnordligaen 2020.

26. september kl. 16:00
NFK - NARDO

Optime Arena
Antall ledige billetter: 100 stk

Det er 100 billetter tilgjengelig til lørdagens hjemmekamp mot Nardo.
Billettene vil bli solgt i billettluka fra kl 15:00 på kampdag. Her er det førstemann til mølla!
Vi minner om 1-metersregelen også i kø og betal med Vipps eller bankkort.

 

Følgende retningslinjer gjelder for at vi kan slippe inn 200 tilskuere på kamp;

 • Billettene fordeles på følgende måte: 100 til sesongkortholdere og 100 fordeles på samarbeidspartnere/sponsorer, medlemmer av NFK og barn under 18 år.
   
 • Viser det seg at det er plasser til overs på kampdag vil det bli solgt billetter etter først til mølla prinsippet ved inngangen på kampdag frem til kvoten på 200 er nådd.
   
 • Du må på forhånd og senest fredag kl. 17.00 før kamp sende en mail til [email protected] hvor du legger inn ditt navn, fødselsdato og mobilnr og bekrefter at du kommer på kampen. Dette for at  vi/myndighetene vet hvem som har vært på kampen og eventuelt hvem som skal varsles om det skulle dukke opp et smittetilfelle.
   
 • Vi må følge retningslinjene om en meters avstand, så hvis du har reservert seter ved siden av hverandre så må du ta høyde for at du kan bli plassert på andre seter slik at avstanden på 1 meter kan opprettholdes. For å ha best mulig kontroll på de som er inne på stadion må vi be om at alle kun benytter hovedtribunen, at dere kun benytter seterader med partall og at det er minimum to seter mellom hver person.
   
 • Vi må be dere alle om at 1 meters avstand respekteres i alle sammenhenger.
   
 • Vi vil også utplassere Antibac som vi ber om at benyttes.
   
 • Det vil kun være en inngang tilgjengelig, det er ved billett-bua hvor all registrering skal foretas. Ved kampens slutt vil alle utgangene være åpne som vanlig. Husk 1 meters-regelen hvis eventuell kø.
   
 • Vi håper på en spennende sesong.
  Her kan du se terminlisten for Postnord avd. 2. for 2020:

  https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=689
   
 • Helt til slutt, hold avstand benytt utplasserte Antibac og spør våre verter om det skulle være noen spørsmål.
   

Til info så vil vi minne om at eventuelle ledige billetter innenfor kvoten på 200 bli solgt på kampdag, det er også fortsatt noen sesongkort igjen som kan sikre inngang på kampene. Sesongkort kan du kjøpe på http://www.notoddenfk.no/billetter/sesongkort-2020-copy eller ring 92062051 om du har spørsmål.

Vi vil også presisere at begrensningen på 200 tilskuere er krav fra myndighetene og vi vil legge ut info hvis dette antallet eventuelt blir endret.

Velkommen på kamp på Optime Arena den kommende sesongen!

Annonse: