Vi takker Magnus for tiden i NFK

Etter en fantastisk opplevelse på Jørpeland på lørdag, da vi til slutt berget plassen i PostNord-ligaen, er tiden kommet for å takke Magnus for tiden i NFK

Magnus kom til NFK i 2016 og var da G16-trener. Etter et lite opphold i Lyn i 2017 var han tilbake som assistenttrener for Kenneth Dokken før 2018-sesongen i OBOS-ligaen.

I 2018 og 2019 som assistenttrener og hovedtrener fra 2020 og ut 2022-sesongen. 2020-sesongen ble jo som vi husker noe Corona-amputert og ble kun gjennomført med 13 kamper. Vi endte på 9. plass og deltok i en avsluttende PostNord-cup med åtte lag der vi endte i finale på Optime Arena som dessverre endte med tap 5-3 mot Vålerenga2.

I 2021 ble det full sesong, men med sen oppstart ble det et tett program. Etter en meget solid høstsesong endte vi på en pen 6. plass.

2022-sesongen ble som alle vet avsluttet med 3-3 borte mot Staal Jørpeland på lørdag. I en meget utfordrende sesong med mye skader klarte vi sakte men sikkert å klatre oss vekk fra nedrykksplass. Høstsesongen ble meget sterk og det var på Optime Arena de fleste poengene ble hentet. NFK lå over nedrykksstreken i første og siste serierunde, og på det meste lå vi 10 poeng bak sikker plass. Så det er intet annet enn en imponerende prestasjon av Magnus og øvrig støtteapparat og selvfølgelig sammen med spillerne at de har klart denne prestasjonen.

Magnus har kontrakt som avsluttes ved årsslutt, men vi ønsker likevel nå å takke Magnus for en fantastisk tid i NFK og ønsker han lykke til videre i sin trenerkarriere.

Til informasjon så er klubben i full gang med å finne en ny hovedtrener som skal ta over laget fra sesongen 2023. 

  

Annonse: