Vellykket Tine og NFKs Fotballskole på Optime Arena

Mandag 9. august startet årets Tine og NFKs Fotballskole på Optime Arena

Hele 127 deltagere. Jenter og gutter var mer enn klare for noen gode fotballøkter på Optime Arena i dag. Flott vær med unntak av en liten regnskur mot slutten.

Det var mange tøffe dueller å spore blant deltagerne. Først en to timers økt som ble avløst av en times matpause hvor det ble konsumert x antall brødskiver sammen med Tines Sjokolademelk. Etter en god times matpause var det klart for to nye timer før det hele ble avsluttet kl. 15.00.

Det ble også utdelt T-skjorter og sekk på skolens første dag. Instruktører fra NFKs A-lag og Snøggs Damelag gjorde en god jobb med å instruere de 127 deltagerne.

På onsdag ble den tradisjonsrike kampen med deltagere mot instruktører avholdt. Meget god stemning og kampen endte til slutt med 5-4 seier til deltagerne.

Deretter fikk alle deltagerne utdelt diplom sammen med en fotball som oppfordres til å bruke så ofte som mulig. Avslutningsvis ble alle samlet i midtsirkelen hvor det så ble tatt bilde av alle deltagerne.

Ikke helt uventet ble det glemt igjen diverse treningstøy og drikkeflasker som ligger til avhenting i spilletunnellen (se bilde).

gjenglemt Tine 2021.jpg
Gjenglemt tøy på Tine og NFKs Fotballskole 2021

FORHÅNDSINFO 2021

Notodden Fotballklubb arrangerer Tine Fotballskole på Optime Arena 9. - 11. august.

Notodden Fotballklubb inviterer til Tine Fotballskole 9 - 11. august 2021 på Optime Arena for jenter og gutter i alderen 6-14 år.

Kl. 10.00 - 15.00 hver dag. Pris 800,- (søskenmoderasjon).

Pakken inkluderer: God og sunn lunsj hver dag med drikke. I tillegg får du diplom, fotball, Tine-bag og Tine t-skjorte.

Opplev fotball, lek og moro sammen med NFKs A-spillere samt spillere fra Snøggs damelag.

TRYKK HER FOR PÅMELDING

Fristen for påmelding er satt til 9. august 2021, men vi har satt et tak på 200 deltagere så det lønner seg å melde seg på så fort som mulig.