Vellykket Operasjon for Hans Torjus

NFK følger nøye med på Hans-Torjus Gampedalens vei tilbake til banen etter en vellykket operasjon. Klubben er fornøyd med hans dedikasjon og er ivrig etter å ønske ham velkommen tilbake på banen

Hans Torjus Gampedalen har lenge vært ute på sidelinje med en skade, og i forrige uke gjennomgikk han en operasjon.

"Jeg føler meg bra!  Er i slaget. Jeg skal ligge i ro i 10 dager, også er det bare å begynne å gå litt med krykker, ute på skolen og komme på treninger. Jeg skal gå med krykker i 6-7 uker."

"Operasjonen gikk bra, helt strøkent. Legen har konkret sagt at nå skal jeg ligge helt i ro, også etterhvert kan jeg komme meg ut på skolen og bevege meg litt med krykkene, også får jeg et treningsprogram når den tid kommer. Så da er resten opp til meg selv. Nå har legene gjort sitt og alt gått bra, så nå er resten min jobb. Det er den som avgjør."

"Hans Torjus har vist en imponerende holdning og en sterk vilje til å komme tilbake i toppform. Vi følger med på progresjonen hans, og gleder oss til han kan begynne å trene igjen med laget."  Sier NFKs daglig leder, Mads Frisvold

Sist men ikke minst, la Hans Torjus til, "jeg kommer sterkere tilbake, bedre enn noen gang."

Alle i klubben ønsker ham en rask og god bedring og ser frem til den dagen han igjen er på banen, bedre og sterkere enn noensinne.

Annonse: