Velkommen til foredrag ved Alf Ingve Berntsen

Kl. 16.00 på søndag 1. mai inviterer vi til foredrag ved Alf Ingve Berntsen før kampen mot Moss som starter kl. 18.00.

Invitasjon

Notodden Fotballklubb ønsker å invitere dere til foredrag søndag 1/5 2022 kl 1600 på Optime Arena

Vi har fått Alf Ingve Berntsen som trente Bryne G99 med blant annet Erling Braut Haaland på laget til å holde foredrag i forkant av kampen Notodden FK vs Moss.

Dette vil bli et foredrag dere ikke vil gå glipp av.

Hvordan få med alle og samtidig klare å dyrke fram talenter i en gruppe

Alf Ingve bruker i foredraget egne erfaringer fra 10 år som trener for Bryne FK G99. Der de hadde en gruppe på 40 spillere med varierende ferdighetsnivå.
Han vil gå gjennom hva de gjorde for å ta vare på hele gjengen, og begrunner de valg som ble tatt

Her blir det snakk om verdivalg, trenerens viktige rolle, om barne og ungdomsfotball, og om overgangen mellom disse.
Vil også komme innom Erling Braut Haaland, som var en del av gjengen i Bryne FK 99.

Bryne FK 99