Ullern vs NFK 2-0

Det endte dessverre med tap 2-0 i kveldens viktig bunnkamp borte mot Ullern.

Historien gjentar seg dessverre med at vi har stort spillemessig overtak men klarer ikke å score mål.

Det samme var tilfelle mot Ullern med et klart spillemessig overtak i store deler av kampen. Når så Ullern får et meget billig straffespark så får de det viktige førstemålet og klarer å holde på den ledelsen helt til kampen går på overtid  da de kontrer inn 2-0 som blir sluttresultatet.

Det er vel ingen hemmelighet lenger annet enn at det begynner å brenne et blått lys med tanke på videre spill i PostNord-ligaen, men som alle vet så er det ikke over før det er over. Fortsatt mange poeng å spille om så neste mulighet nå er neste mandag da Odd2 kommer på besøk.  

FORHÅNDSOMTALE

drar NFK-gutta til Oslo for å møte Ullern i ny seriekamp i PostNord-ligaen

Nok en viktig kamp mot et lag som ligger seks poeng foran på tabellen og som endte 1-1 på Optime Arena i våres.

Ullern kommer fra et 1-0 tap borte mot Arendal i forrige serierunde hvor de forøvrig fikk en av sine forsvarsspillere utvist etter en time pga to gule kort.

NFK kommer fra 0-0 hjemme mot Vard Haugesund. En kamp som NFK dominerte fullstendig men klarte dessverre ikke å sette inn det avgjørende målet.

NFK drar til Oslo i dag med denne troppen:

Viktor Engh, Matias Finnestrand, Tobias Guddal, Emmanuel Kisaruko, Sander Nordbø, Adrian Solberg, Martin Holmen, Anton Snibb, William Husebø, Sebastian Rønningen Jørgensen, Abel Tjomsland, Sebastian Temte Hansen, Adrian Berntsen, Younes Amer, Willian Pozo, Magnus Bækken, Jens Jonassen og Melvin Frithzell

Kampen vises direkte på DirekteSport ved å trykke her

Lagoppstillinger og kampfakta finner du her fra ca 75 min før kampstart

Annonse: