Tre lokale unggutter har signert kontrakter

Vi er veldig glade for å introdusere tre lokale unggutter som nye tilvekster i vår A-lagstropp

Klubben har nå signert to-års avtaler med Mats Røisgaard, Halvor Lien Haug og Aleksander Jacobsen.

Mats.jpg
Mats Røisgaard

Mats er 18 år og han har allerede trent med oss siden i vinter. Han er en rask midtstopper med en god pasningsfot. Han kan også bekle en høyrebackrolle.

Vi gratulerer Mats med kontrakt og vi ser frem til å følge hans utvikling i NFK-drakta!

halvor.jpg
Halvor Lien Haug

Halvor er 17 år (fyller 18 om noen få dager)

Halvor har også allerede vært og trent med oss en stund. Han er en rask og driblesterk kant med gode avslutningsferdigheter.

Vi gratulerer Halvor med kontrakt og vi ser frem til å følge hans utvikling i NFK-drakta!

aleksander.jpg
Aleksander Jacobsen

Aleksander er 16 år.

Aleksander har allerede hospitert med A-laget en stund. Han er en keeper med bra fysikk og en god skuddstopper.

Vi gratulerer Aleksander med kontrakt og vi ser frem til å følge hans utvikling i NFK-drakta!

Du kan også lese om dette i Telen ved å trykke her

Trykk her for å lese intervju med Halvor Lien Haug