Telemark ByggEntreprenør AS blir ny samarbeidspartner

Vi er veldig glad for å meddele at TBE som holder til på Brenna i Midt-Telemark kommune, nå har blitt ny samarbeidspartner med Notodden FK.

Daglig leder Tor Magne Nevestveit (på bildet) signerte i dag avtalen for den kommende sesongen.

Telemark ByggEntreprenør AS ble etablert i januar 2016 med 4 ansatte som også er aktive eiere. Ved utgangen av første driftsår var de 20 ansatte og 2 lærlinger. I løpet av 2018 var de blitt 29 fast ansatte og 3 lærlinger

I administrasjonen har de alle lang fartstid i bransjen med bred erfaring fra alle typer prosjekt, både private boligprosjekt til større offentlige og private entrepriser. De har derfor god og viktig kompetanse til å gjennomføre totalentrepriser innenfor alle typer byggeoppdrag på en god
og tilfredsstillende måte for deres kunder.

Deres fagarbeidere er alle meget dyktige håndverkere med høy yrkestolthet.  De leverer solide håndverk på en rask og tilfredsstillende måte.

De kan med stolthet registrere at de på kort tid har blitt en ettertraktet leverandør både på boliger og på større byggoppdrag. Et godt tegn på at de har lykkes i deres målsetting med å ha fornøyde kunder, ansatte og samarbeidspartnere. De ønsker å levere produkt av høy kvalitet til rett tid som både de og oppdragsgiver kan være stolt av, og de strekker seg langt for å etterkomme kundens ønsker i alle prosjekter.

Vi i Notodden FK vil benytte anledningen til å ønske velkommen og vi er veldig glade for å ha fått TBE med på laget!

Trykk her for å få mer info om Telemark ByggEntreprenør AS

Annonse: