Tap 5-2 mot Lyn i årets siste hjemmekamp

Det endte med 5-2 tap mot Lyn i årets siste seriekamp på Sætre

Lyn-supporterne kom i flere busser og lagde en flott ramme rundt denne kampen hvor Lyn hadde klart mest å spille for.

Lyn gikk knallhardt ut presset knallhardt på og det gikk ikke mer enn fire minutter før Lyn var i ledelsen ved William Sell som fyrer løs fra 16 meter. 

Sakte men sikkert kommer NFK mer med i kampen og det er på glimrende vis Andreas Skjold utligner til 1-1 og kampen lever.

For Lyn var det viktig å vinne og med flest mulig mål da meldingene fra hovedstaden tikker inn der opprykkskonkurrent Egersund møter et meget svakt Vålerenga 2 lag.

Etter 35 minutter sender Henrik Kristiansen Lyn i ledelsen 2-1 som også blir pauseresultatet. I kampen Vålerenga 2 - Egersund står det 0-3 til pause,.

Det går kun fem minutter i andre omgang før Lyn øker ledelsen til 3-1 ved Anders Olsen.  Mange trodde da at løpet var kjørt, men Elias Årsvoll ville det annerledes da han reduserer til 2-3 etter at timen var spilt. 

I det 88. minutt øker Jacob Hanstad ledelsen til 4-2 før Henrik Elvevold fastsetter sluttresultatet til 5-2 til Lyn.

Når man så hører at Egersund har slått et patetisk Vålerenga 2 lag 8-1 dukker helt sikkert diskusjonen nok en gang opp om at om at 2'er lagene MÅ FJERNES fra PostNord-ligaen. Minner også om at Vålerenga 2 tapte 12-0 mot Arendal. Det er rett og slett en skam at disse lagene får fortsette og ødelegge topp og bunnstrid i PostNord-ligaen.

Dette vår årets siste hjemmekamp og bortekampen mot Fløy kommende lørdag kl. 13.00 avslutter årets sesong og gutta kan ta seg en velfortjent ferie.

Vi benytter anledning til å takke alle tilskuerne som gjennom en flott sesong har støttet laget i medgang og motgang.

Trykk her for å se kampfakta.

FOTO: Telen

 

 

 

 

 

 

Annonse: