Tap 2-1 mot VIF 2

Det endte dessverre med et 2-1 tap mot VIF 2 da NFK gjestet Intility Arena på mandag kveld.

Det tok bare åtte minutter før NFK tok ledelsen, det var Kristian Kjeverud Eggen som var sikker fra straffemerket etter at Tobias Bjørnstad ble felt rett på innsiden av seksten-meteren.

VIF 2 tok etter hvert over mye av banespillet og kom til flere store sjanser, men takket være flere gode redninger fra Maciej Raniowski i NFK-buret klarte NFK å holde nullen.

Men etter 24 minutter utligner hjemmelaget etter en god enkeltmannsprestasjon fra Jacob Dicko Eng og det står 1-1. VIF 2 fortsetter å presse på og et frispark i det 41. minutt ender med en retur like utenfor 16-meteren Adrian Kurd Rønning får bra treff og sender VIF 2 i ledelsen med 2-1, som også blir pauseresultatet.

Andre omgang er NFK det beste laget og presser på for utligning. VIF 2 kommer til svært få muligheter. De tilreisende NFK-supporterne trodde at NFK skulle då sitt andre straffespark for dagen da Elias Årsvoll feies ned da han er i ferd med plassere en retur i det åpne målet. Men dessverre velger nok en meget svak PostNord-dommer av en eller annen snodig grunn å vinke det hele videre komplett uforståelig for alle tilstede på stadion.

VIF 2 vinner 2-1 og NFK må se fremover mot kommende lørdag da Kjelsås kommer på besøk på Sætre.

Kampfakta kan du lese her.

   

Annonse: