Sotra vs NFK 2-2

Det endte med 2-2 borte mot Sotra. En solid 2. omgang av NFK og de hadde fortjent alle tre poengene.

NFK kom klart best i gang og allerede etter etter fem minutter spilles Sebastian Jørgensen fint fri av Adrian Berntsen og han sender NFK i ledelsen med 1-0.

Sotra kommer mer med og kommer til flere muligheter men NFK-forsvaret holder unna. Etter 35 minutter slås ballen inn i NFK-feltet, keeper George Bokwe må gi retur og i et forsøk på å nå ballen igjen går Sotra-angriperen i bakken og dommer peker på straffemerket. Håvard Foldnes utligner for Sotra til 1-1. Minuttet før halvtid sender Eirik Kjørsvik Sotra i ledelsen etter scoring fra kloss hold etter en retur.

2. omgang starter klart best av NFK og NFK-gutta kommer til flere gode muligheter. Etter 65 minutter felles Adrian Berntsen og dommer peker på straffemerket. Melvin Frithzell er sikker fra ellevemetern og utligner til 2-2. Sotra kommer til noen muligheter men George Bokwe holder unna, mens NFK er nærmest til å ta alle poengene på slutten både ved Elliot Hintsa og Melvin Frithzell. Men kampen ebber ut med to mål til hvert av lagene.

Vard Haugesund tapte 2-0 mot Arendal så dette lever i beste velgående. Kommend lørdag er det Kvik Halden som kommer på besøk på Optime Arena.

 

FORHÅNDSOMTALE:

Kun tre kamper gjenstår av årets PostNord-liga 2022 og denne helgen tar NFK-gutta turen til Sotra utenfor Bergen.

Spenningen tar seg opp i topp og bunn av tabellen og NFK-guttas sluttspurt gjør at muligheten for PostNord-spill neste år lever i beste velgående.

Sotra ligger pt på syvende plass med 25 poeng og er fortsatt ikke på trygg grunn med tanke på nedrykk. Sotra kommer fra en 4-2 seier borte mot Ørn Horten i forrige serierunde. Årets første seriekamp på Optime Arena endte 2-2 og uavgjort, Fjorårets kamp mellom lagene endte 0-0 på Sotras bane.

NFK kommer fra en solid rekke og har nå bl.a. vunnet fire av de fem siste hjemmekampene og gutta ser frem til dagens kamp mot Sotra. I forrige serierunde vant laget på imponerende vis 3-2 mot opprykksjagende Egersund etter scoring i siste minutt av tilleggstiden.

Vi gleder oss og minner om at kampen kan sees på DirekteSport ved å trykke her.

Kampfakta og lagoppstillinger kan du se ved å trykke her ca en time før kick-off.

Annonse: