Solid seier mot Fram i Larvik

NFK vant fortjent 3-2 mot Fram i Larvik og fikk revansje for fjorårets tap med samme siffer.

Alt lå til rette for en spennende kamp i Larvik. NFK kom best i gang og allerede etter ti minutter hadde Melvin Frithzell en ball i nettet men denne ble desverre annulert for offside. Etter halvspilt omgang er det klart for NFK da et flott fremspill fra Thomas Lillo blir ekspedert iskaldt i nota av Melvin. Fram svarer og i løpet av sju minutter scorer de to mål og plutselig er det hele snudd. 2-1 ledelsen til Fram blir også pauseresultatet.

I 2. omgang går NFK-gutta hardt ut og det tar ikke lang tid før scoringene kommer. Fram brukte sju minutter på å snu det i første omgang mens NFK-gutta brukte kun tre minutter på å snu det tilbake til ny NFK-ledelse. Først er det Anton Snibb som fyrer av fra 20 meter, skuddet går helt i hjørnet og utenfor rekkevidden til en meget god Fram-keeper. Kun tre minutter senere går Jørgen Voilås opp på en heading fra en corner fra Martin Holmen, ballen går rett i nota og NFK har snudd 2-1 til 2-3 i løpet av tre minutter. NFK kommer til flere store muligheter men keeper Klemensson i Fram-målet stod en glimrende kamp og blir også kåret til dagens beste Fram-spiller.

Etter 72 minutter blåser dommer et uforståelig straffespark til Fram etter at Andreas Smedplass er ute og møter en Fram-angriper. Men rettferdigheten fyldest da Andreas på en glimrende måte redder skuddet fra Erik Nordengen.

Ble litt hektisk på slutten men NFK-gutta ville bare vinne denne og det klarte de etter fantastisk jobb av alle gutta.

En stor takk også til Rallarberget som stilte med en buss med supportere som støttet gutta på en glimrende måte gjennom hele kampen.

De støttet også NFKs gatelag som spilte forkamp og som også vant 8-6 mot Fram sitt Gatelag. Vi gratulerer med seier i sesongens andre seriekamp!

Fram gatelag.jpg
NFKs Gatelag takker Rallarberget for støtten etter seieren 8-6 over Frams Gatelag.
Fram rallarberget.jpg
En stor takk for fantastisk støtte fra Rallarberget etter dagens to seire i Larvik!

Trykk her for å se alle kampfakta fra kampen.

FORHÅNDSOMTALE:

Da er det igjen klart for en ny kamp i PostNord-ligaen da NFK-gutta tar turen til Larvik for å møte Fram

Det blir et tett og spennende oppgjør i Larvik i dag da tabellnaboer Fram og NFK møtes til dyst. Lagene ligger hhv på 8. og 9. plass på tabellen og begge lag med 21 poeng. NFK har litt bedre målforskjell og en kamp mindre spilt.

Fram har spilt fire av de fem siste kampene uavgjort og kommer fra 2-2 hjemme mot Nardo i forrige serieomgang. Sesongens motsatte kamp på Notodden ble vunnet 4-1 av NFK-gutta. Fjorårets kamp ble vunnet av Fram med 3-2.

NFK kommer fra en solid 3-0 seier hjemme mot Sotra og ser frem til å møte Fram i Framparken.

Det er satt opp en supporterbuss til kampen og vi håper og tror at Rallarberget vil lage liv og stemning på dagens kamp.

For deg som ikke tar turen til Larvik så kan kampen ses på Direktesport via Telen ved å trykke her.

Annonse: