Skeid - NFK 2-2

NFK startet kampen best og kom til flere gode muligheter. Men det var først midtveis i omgangen at det første målet var en realitet. Det er Kristian Kjeverud Eggen som slår fint inn fra høyre, foran mål ligger Melvin Frithzell som ekspederer ballen videre i mål og ledelse 1-0 til NFK. Skeid får et mål korrekt annullert for offside i etterkant av NFK-scoringen. NFK-gutta gjennomfører en meget solid første omgang og går til pause med en fortjent ledelse.

Andre omgang er bare ca 10 minutter gammel da Skeid utligner ved Abel Stensrud. Rett i etterkant av utligningen mottar Melvin en flott pasning inn i feltet fra Sjur Lothe, Melvin demper fint og klinker til men ballen fyker dessverre over Skeids tverrligger.

I det 79. minutt drar Wiilian Pozo seg fint fri på venstresiden, slår en fin pasning inn til ABel Tjomsland som ser en bedre plassert Melvin som sender NFK i ledelsen fra kloss hold.

I det 85. min får NFK ved Melvin en kjempemulighet til å punktere kampen da han kommer alene med Skeids keeper, runder han men dessverre går skuddet i nettveggen.

Skeid presser på for utligning og to minutter på overtid slås det inn fra Skeids venstrekant og Gabriel Andersen vinner hodeduellen og utligner og fastsetter sluttresultatet til 2-2.

Til slutt vil vi benytte anledningen til å sende en stor takk til Rallarberget som dro innover til Oslo med en stor kontingent og holdt det gående hele kampen igjennom og vant en suveren seier over Skeidoksene :) TUSEN TAKK!!!

Nok en meget bra gjennomført kamp av NFK-gutta, og det hadde ikke vært noe og sagt på om NFK hadde tatt med seg alle tre poengene hjem.

Nå er det fokus på Levanger som kommer på besøk på Optime Arena kommende søndag kl. 13.00.

For å se kampfakta trykk her

   

FORHÅNDSOMTALE:

I dag reiser NFK-gutta til Oslo for å møte serieleder Skeid til ny kamp i PostNord-ligaen.

Det er ikke mer enn tre uker siden Skeid var på besøk på Optime Arena. Det var en jevnspilt kamp hvor NFK-gutta ledet både 1-0 og 2-1 men klarte dessverre ikke å holde på ledelsen helt inn og Skeid kunne ta turen tilbake til Oslo med seier 3-2.

Vi har hatt mange tøffe oppgjør mot Skeid og kampen i dag blir trolig ikke noe unntak fra det. Skeid kommer fra en meget sterk 4-0 seier borte mot Nardo og kjemper en tøff kamp mot Egersund om opprykk til OBOS-ligaen.

NFK kommer fra seier 1-0 mot Øygarden forrige lørdag og gleder seg stort til kampen mot Skeid på Nordre Åsen.

Håper mange har anledning til å ta turen til Oslo for å støtte gutta i en tøff kamp mot den største opprykksfavoritten.

Har du ikke anledning til å ta turen kan du se kampen på Telen/Direktesport ved å trykke her.

Annonse: