Seier mot Aalesund 2

Høstjakta er i gang for alvor og tre nye poeng ble plukket da Aalesund 2 ble slått 1-0 etter at Kristian Kjeverud skrudde inn en corner

NFK kom klart best i gang og dominerte mye av banespillet de første 20 minuttene. Hjemmelaget produserte også flere gode muligheter ved Kristian Kjeverud, William Husebø og Adrian Berntsen men en god sisteskanse hos Aalesund 2 holdt nullen. Aalesund 2 kommer også til spredte muligheter men NFK-forsvaret holder unna.

Etter at 20 minutter er passert kommer Aalesund 2 mer og mer med i kampen, men lagene går målløse til pause.

Etter selters svinger det mye frem og tilbake og dessverre preges mye av spillet av mange feilpasninger. Etterhvert begynner det å lukte 0-0 av oppgjøret. Men eter 75 minutter tildeles NFK en corner som Kristian Kjeverud tar seg av. Han sender ballen direkte i mål fra corner og Rallarberget går bananas.

Helt på tampen spilles Mats Røisgaard alene med keeper, men dessverre ble det siste touchet litt for dårlig og Aalesunds keeper får avverget den store muligheten.

Kampen ebber ut med seier 1-0 til hjemmelaget og den tredje strake seieren er et faktum på en litt middels dag.

Kampfakta finner du her.

Aalesund2 bilde av Kjeverud.jpg