Seier 4-1 mot Fram Larvik

En glimrende gjennomført kamp av NFK-gutta i dag, da Melvin Frithzell scorer hat-trick og NFK vinner 4-1

Gutta gikk knallhardt ut og kunne ledet 2-0 allerede etter 3 min. Først ved Adrian Berntsen som fyrer i vei et skudd som Fram-keeper får slått utenfor. Ett minutt senere er Det Kristian Kjeverud Eggen som fyrer i vei et skudd som ender i tverrliggeren.

Etter et kvarter spiller Melvin Adrian fri som igjen runder keeper og scorer, men desverre er han hårfint offside.

Fram kommer til et par gode muligheter men Bror rydder opp i det som kommer.

Når halvtimen er gått handser Fram-keeper utenfor 16. meteren, frisparket slår Kjeverud perfekt inn i feltet og der kommer Thomas Lillo på en fantastisk stupheading og NFK tar fortjent ledelsen 1-0.

Etter 35. min. spiller Adrian en perfekt gjennombruddspasning som Melvin alene med keeper enkelt setter i mål og ledelsen øker til 2-0.

Pauseresultat 2-0 i en glovarm Optime Arena. (30 grader ved kampstart)

Andre omgang er bare fem minutter gammel da Sebastian Temte Hansen slår et perfekt innlegg fra høyre som Melvin setter i mål fra kloss hold og 3-0 var et faktum

Etter nye fem minutter er det nok en gang Melvin som kommer alene med keeper og fullfører sitt hat-trick og øker NFK sin ledelse til 4-0.

Fram kommer til noen muligheter på slutten og får et trøstemål tre minutter før slutt ved Musa Joof Dubois.

En meget godt gjennomført kamp av NFK-gutta som nå møter Halsen borte i 1. runde i NM.

Helt til slutt vil vi gratulere Mats Røisgaard med sin NFK debut da han kom inn og erstattet Espen Mogen Hagen i det 78. minutt. 

Trykk her for all kampinfo fra NFF.

Her følger trekningen av dagens kamplotteri:

  1. Gevinst Sesongkort NFK vunnet på lodd nr. 3453
  2. Gevinst Gavekort 2 x søndagsbiffen på Eyde Restaurant vunnet på lodd nr. 3793
  3. Gevinst Poeringsvask hos Circle K Heddal vunnet på lodd nr. 3826
  4. Gevinst 2. stk. Kinobilletter, Notodden kino vunnet på lodd nr. 3740
  5. Gevinst Pizza fra Pizzabakeren vunnet på lodd nr. 3654
  6. Gevinst 2. stk billetter til Tinfos Bad vunnet på lodd nr. 3830

 

FORHÅNDSOMTALE:

Da er det klart for ny kamp i PostNord-ligaen og i kveld er det Fram Larvik som kommer på besøk.

Kampene kommer tett nå og i kveld kommer Fram Larvik på besøk. Kampen går kl. 19.00 og kan bli en fin og spennende kamp mot et lag vi har møtt mange ganger de siste årene.

Fram Larvik kommer fra et 2-0 tap borte mot Skeid på lørdag og ligger på 10. plass på tabellen etter sju spilte kamper og har åtte poeng. Vi møtte Fram ved to anledninger i fjor. Fram vant 3-1 i fjorårets siste seriekamp i Larvik mens det endte 2-2 i kamp i PostNord-cupen i fjor høst på Optime Arena.

NFK kommer fra en flott 2-0 seier borte mot Rosenborg 2 i Trondheim på mandag og ligger nå på niende plass på tabellen med ni poeng, og det er god kontakt med lagene foran på tabellen.

NFK stiller med denne troppen til kveldens kamp: Bror Grøtterud, Espen Vasby, Fredrik Pedersen, Thomas Lillo, Henrik Gustavsen, Espen Mogen Hagen, Sjur Lothe, Sebastian Temte Hansen, Adrian Berntsen, Kristian Kjeverud Eggen, Melvin Frithzell, Jørgen Voilås, Sander Røed, Nicholas Grinde, Abel Tjomsland, Rorben Dvergsdal, Martin Holmen, Alexander Rønning-Olsen, Mats Røisgaard og Halvor Lien Haug.

Det er gledelig å meddele at vi nå  kan ha inntil 2000 tilskuere på kamp. Husk at dere må registrerer dere via QR-kode eller SMS ved inngangen slik at vi har kontroll på alle som er inne på stadion i forhold til smittevern. Håndsprit er plassert ut og vi ber om at det er ett sete mellom hver tilskuer, med unntak av innad i samme familie.

Velkommen på kamp!

 

Annonse: