Seier 2-1 over Kvik Halden i årets siste hjemmekamp

Det ble en uhyre viktig seier i årets siste hjemmekamp da Kvik ble beseiret med 2-1

Kampen startet litt nervøst fra NFK sin side men etter 12 minutter spiller Adrian Berntsen Willian Pozo flott i mellom og han presser Kvik-forsvarer som slår ballen forbi keeper og til ledelse 1-0 for NFK.

Litt senere spilles Melvin fint fri og scorer, men dommeren annullerer. Fra tilskuerplass ser det ut som ballen kommer fra motspiller og burde kanskje stått 2-0 der. 

Helt på slutten av omgangen kommer en Kvik-angriper alene mot George Bokwe i NFK-målet, men George redder mesterlig og slår til en corner det ikke blir noe av.

Etter 67 minutter i andre omgang får Kvik en corner ligaens toppscorer Fabian Stensrud Ness setter via stanga og i ryggen på George Bokwe og det står 1-1.

Nervøsiteten begynner og spre seg både blant tilskuerne og ute på banen. Resultatene fra de andre kampene ser ut til å gå i NFK's favør så det var meget viktig med et mål til.

Dette kommer i de 79. minutt da Melvin Fosser igjennom og blir sparket ned i det han skyter og dommer peker helt korrekt på straffemerket. Melvin ble skadet og må hinke av banen. Siden Melvin er fast straffeksekutør så da ble den overlatt til Willian Pozo som er bombesikker fra ellevemeteren og fastsetter sluttresultatet til 2-1. En fortjent seier og en fantastisk lagseier av NFK-gutta.

Nå venter Staal Jørpeland på bortebane neste lørdag kl. 14.00. Og med seier der spiller NFK i PostNord-ligaen neste år.

Trykk her for kampfakta.

 

Annonse: