Seier 2-1 over Bærum

Det ble seier 2-1 mot Bærum for NFK i sin første kamp på Sætre siden 2007 da HamKam vant 1-0 i sesongens siste kamp i Adecco-ligaen.

Det var NFK som dominerte mesteparten av spillet i første omgang på Sætre. Allerede etter fem minutter var det klart for NFK-ledelse da Adrian Berntsen fyrer i vei et lavt skudd fra 16 meter som går i mål i hjørnet til venstre for keeper. NFK kommer til flere sjanser men uten at det blir uttelling i flere mål. NFKs keeper Maciel Raniowski blir ikke satt på mange prøver og lagene går til pause med 1-0 til hjemmelaget.

Det blir gjort mange bytter i andre omgang og Bærum kommer mer med i spillet og spiller seg også til noen flere muligheter enn NFK. I det 70. minuttet skyter en Bærumspiller via en NFK-forsvarer, ballen endrer retning og uten mulighet for Matias Finnestrand å avverge at Bærum utligner til 1-1.

Helt på slutten av kampen spilles Alexander Rønning-Olsen fint frem, han dribler av et par Bærum-forsvarere før han blir revet over ende og dommer peker på straffemerket. Alexander tar straffen selv og gjør ingen feil og fastsetter sluttresultatet til 2-1 til NFK.

Det var mange lokale unggutter som fikk prøve seg utover i andre omgang og vi ser frem til ny treningskamp allerede kommende onsdag 22. februar kl. 19.30 på Sætre, da Eik-Tønsberg kommer på besøk.

NFK startet med disse 11 i dag: Maciej Raniowski, Noah Riise, Jone Bjerkan, Jens Torgersen Jonassen, Alexander Rønning-Olsen, Sander Nordbø, Adrian Berntsen, Sebastian Temte Hansen, Sebastian Jørgensen, Melvin Frithzel og Kristian Kjeverud.

Følgende spillere kom inn i løpet av andre omgang: Matias Finnestrand, Emmanuel Kisaruko, Mats Røisgaard, Sondre Svarstad, Simen Saga Vaalanes, Trym Bjåen Telle, Hans Torjus Gampedalen og Andre Rauland.

 

 

Annonse: