Seier 1-0 mot Odd 2

Henrik Gustavsen ble matchvinner da han fra kort hold etter en heading fra stopperkollega Thomas Lillo setter inn kampens eneste mål i det 64. minutt.

Det var et spennende lokaloppgjør på Optime Arena ikveld. Odd 2 kom til Notodden med et meget sterkt mannskap og gikk meget sterkt ut. De kom til flere store sjanser, blant annet Tobias Lauritsen hadde et skudd i stanga. Bror Grøtterud hadde en fin dag mellom stengene og avverget flere store Odd2-sjanser i starten.

Hjemmelaget kom også til et en stor mulighet da Melvin fyrte av et skudd som treffer stolpen.

Etter ca. halvspilt omgang begynte NFK og ta mer over banespillet. Flere gode muligheter ble forhindret av en god Odd2-keeper.

Rett før pause blir Melvin spilt fint i gjennom men blir felt i det han skal skyte, og et udiskutabelt straffespark er et faktum. Melvin legger selv ballen til rette men skuddet blir for svakt, keeper går til rett side og gir en retur men heller ikke returen vil i mål og dermed går lagene til pause med 0-0.

I 2. omgang fortsetter NFK å kjøre matchen men flere gode muligheter blir forhindret av Odd2-forsvaret.

Odd2 kommer også til sporadiske muligheter men Bror tar seg av det som kommer.

I det 64. minutt tildeles NFK en corner som Adrian Berntsen slår helt over på bakre stolpe, der står Thomas Lillo og header ned til Henrik Gustavsen som sender NFK i føringen fra kloss hold.

Fantastisk tæl og innsats av gutta i siste del av kampen og kampen ender med fortjent seier til NFK. Vi gratulerer hele laget med en fantastisk innsats og en fortjent seier!

Ny kamp allerede på torsdag, da drar vi til Oslo for å møte Kjelsås.

Trykk her for kampfakta.

Her følger trekningslisten på dagens kamplotteri:

1. gevinst nr. 4377

2. gevinst nr. 5359

3. gevinst nr. 5198

4. gevinst nr. 4111

5. gevinst nr. 5239

6. gevinst nr. 5046

FORHÅNDSOMTALE:

Vi er allerede kommet til 4. serierunde i årets PostNord-liga og vi er klart for en ny hjemmekamp.

Odd2 er et godt bekjentskap for NFK og et lag vi har møtt i seriesammenheng utallige ganger de siste årene. I fjor møtte vi Odd 2 hjemme og vant 1-0. Vi møtte de også på bortebane i PostNordCupen i fjor høst og da vant vi 4-3.

Odd2 har hatt en grei start og står med fire poeng etter uavgjort hjemme mot Fram, tap borte mot Kjelsås samt seier hjemme mot Rosenborg 2 i forrige serierunde.

NFK har tre poeng etter de tre første rundene. Seier i åpningen mot Levanger, tap hjemme mot Egersund og borte mot Øygarden gjør at NFK gutta er klar for en ny spennende kamp på Optime Arena.

Vi minner om at det kan være inntil 2000 tilskuere. Husk registrering ved inngang og hold avstand. Et sete mellom tilskuerne med unntak av familier, de kan sitte samlet. Det settes også ut håndsprit som vi også ber om at benyttes før inngang.

Velkommen på kamp for å støtte gutta mot Odd 2!