Sander Nordbø klar for NFK

Sander Nordbø blir spilleklar til morgendagens kamp mot Ullern

Sander Nordbø er en tidligere NFK-gutt som nå har vært i Odd i tre år og vi ønsker han hjertelig velkommen tilbake.

Sander startet sin fotballkarriere som 6-åring i Heddal før han som 10-åring tok turen til Snøgg. Etter oppholdet i Snøgg kom han til NFK hvor han ble inntil han startet på Toppidrett i Skien og Odd ble klubben. Der har han spilt for juniorlaget og Odd-rekruttene i PostNord-ligaen.

Han har også de siste årene deltatt på kretslaget for Telemark. Sander er midtbanespiller og gleder seg nå til å prøve seg A-laget til NFK og håper at han kan være med å bidra fremover.

Sander er spilleklar til morgendagens hjemmekamp mot Ullern og er med i troppen som er klare kl. 16.00 på Optime Arena i morgen lørdag.