Salg av sportsutstyr og fritidsklær

Notodden Fotballklubb vil åpne en liten butikk for salg av sportsutstyr og fritidsklær på Optime Arena.

Gjennom samarbeidet med Macron vil klubben få tilgang til alt av katalogvarer som leverandøren har i Norge. Nå ønsker også klubben å innrede et av rommene på baksiden av tribunen til butikk/utstillingslokale. Der vil det være åpent for alle å komme – ikke bare klubbene og deres utøvere.

-Macron fører alle typer sportstøy, utstyr og fritidsklær. Vi håper å komme i gang over nyttår med et lite utsalg, men åpningstider og andre praktiske ting vil vi komme tilbake til. Men vi håper det skal være mulig å tjene noen kroner på dette. Vi må gjøre det vi kan for å øke inntektene, og håper dette kan bli et nytt bein å stå på, sier Hansen.

Les hele saken på Telen.no