Olaf Tufte klar for Optime Arena

Notodden Fotballklubb ved Gatelaget inviterer til spennende og utviklende foredrag ved Olaf Tufte. Foredraget er spesialtilpasset bedrifter men også enkeltmennesket.

Her er informasjon om foredraget:

«Målet mitt er å få deg til å tenke en ekstra gang gjennom hva du ønsker å oppnå, for så å hjelpe deg med å lykkes!», sier OL-helten Olaf Tufte. Struktur, lidenskap og disiplin må til hvis du skal bli bedre – og du kan alltid bli bedre, hevder Tufte. Dette er foredraget om hva som skal til; nemlig «Skjerpings!».

Olaf Tufte er den nordmannen som har deltatt i flest olympiske leker. Sommeren 2021 satte han punktum for ro-karrieren med sitt sjuende OL. I foredraget og boka «Skjerpings!» deler Olaf både hemmeligheter og livsvisdom han har tilegnet seg som en av tidenes største norske idrettsutøvere.

Gjennom glimt fra trening og konkurranser, og historier fra barndom og oppvekst, viser han hvordan man kan nå målene sine ved å dyrke lidenskapen og holde disiplinen. Samtidig er det helt avgjørende å lytte til andre og vise ydmykhet. Vi kan alle grave oss ned mentalt og få dårlige vaner. Men hvis du innarbeider gode rutiner i hverdagen, og skjerper deg litt hver dag, blir livet enklere å både mestre og nyte. Uansett hvor god du er, kan du alltid bli bedre.

Uavhengig av hva du holder på med og er opptatt av; om det gjelder yrke og jobb, sport og fritid eller privatliv og familie, mener Olaf Tufte at du kan bli bedre!

Personlig har han jobbet hver dag med dette: Det å bli bedre – både som menneske og som roer på olympisk nivå.

Det handler om utvikling; kontinuerlige forbedringer og forskjeller som får deg nærmere målet; å bli bedre, for deg selv og de rundt deg.

Uansett hvor mange foredrag han skal holde, tilpasser Olaf alltid sine inspirerende foredrag til dem han møter, de som sitter i salen. Det skulle bare mangle. For dette dreier seg jo ikke om Olaf Tufte, men om deg!

Tre fellesnevnere vil likevel alltid gå igjen: Olaf snakker om lidenskap, struktur og disiplin.

Kjerneverdiene som har bragt ham dit han er i dag og som kan bringe deg dit du vil.

 

Foredraget holdes på Optime Arena onsdag 10. november kl. 18.00 (Foredraget varer i ca. 75. minutter)

Billettpris er kr. 299,-

Påmelding kan gøres her.
 

Vær tidlig ute, kun 100 plasser

Velkommen til spennende foredrag onsdag 10. november kl. 18. på Optime Arena!

Annonse: