Odd2 - NFK 6-1

Det ble en blytung kveld på Falkum, etter at NFK ble redusert til 10 mann etter 37 min så ble det vanskelig

NFK presterte en god 1. omgang på Falkum. Odd2 stilte med årets sterkeste tropp for å sikre at gutta fra Notodden skulle slås. Odd2 tar ledelsen etter 11 min. Alexander Rønning-Olsen får sitt første gule etter 34 min, mens det andre og det røde kortet kom tre minutter senere. NFK holder godt unna og utligner til 1-1 ved Thomas Lillo i det 42 min. Som sagt en godt gjennomført omgang av NFK-gutta.

2. omgang forbigås i stillhet.Odd2 scorer fem ganger og vinner 6-1 med en mann mer i nesten en time.

Ny kamp allerede på torsdag da Kjelsås kommer på besøk til Optime Arena, NFK-gutta trenger støtte nå så det er fint om dere har anledning til å møte opp torsdag kl. 19.00.

Se kampfakta her

FORHÅNDSOMTALE

I dag tar NFK-gutta den korte turen til Skien for lokaloppgjør mot Odd2 kl. 19.00

Vi er klare for en spennende høstsesong og Odd2 er det første laget vi møter for andre gang i år.

I den første kampen mot Odd2 på Optime Arena i begynnelsen av juli vant NFK-gutta 1-0 etter at Henrik Gustavsen ble matchvinner.

Odd2 er et godt bekjentskap for NFK og et lag vi har møtt i seriesammenheng utallige ganger de siste årene. Odd2 har hatt en god start og ligger på sjette plass med 20 poeng Odd2 kommer fra et 3-0 tap borte mot Arendal i forrige serieomgang.

NFK kommer fra et 1-0 tap hjemme mot Fløy som NFK-gutta er helt klare for å revansjere. Det er veldig tett på midten av tabellen og NFK ligger nå på 10. plass med 16 poeng.

Håper at mange supportere kan ta den korte turen til Skien for å hjelpe gutta frem til seier mot Odd2!