Notodden - Øygarden 1-0

En utrolig viktig seier for NFK i dag hvor William Husebø ble matchvinner i det 71. min.

Kampen starter med sterkt NFK-press og etter 10 minutter får NFK en tvilsom annullering men fortsatte å kjøre på og Jørgen Voilås kommer til en stor mulighet men skuddet går til side for mål. Øygarden er også farlig frempå ved flere anledninger og den største muligheten er da et skudd treffer stolpen. Andreas Smedplass og resten av forsvaret jobber godt og holder    0-0 til pause.

2. omgang starter forholdsvis jevnt med NFK som kommer til noen farlige sjanser. NFK får straffe etter 60 minutter etter en episode med Øygardens keeper og en av NFKs spillere. Dessverre går straffen fra Melvin Frithzell over målet til Øygarden. Etter 71 minutter tar William Husebø saken i egne hender og sender NFK i føringen etter en flott prestasjon.

Øygarden presser på for utligningen mot slutten og tror et øyeblikk at de hadde utlignet men scoringen blir korrekt annullert for offside. NFK klarer å holde unna og tar en viktig seier.

En fantastisk jobb av NFK-gutta i dag gjør at vi nå kan se oppover på tabellen når vi nå har fire kamper igjen av sesongen.

 Trykk her for å se alle fakta fra kampen

Her er trekningslisten på gratislotteriet:

  1. Premie: Ipad gitt av Itum Loddnr: 3006
  2. Premie: DeWALT 18V Batteridrill med 2 batterier gitt av G.Coward Notodden Loddnr: 3003
  3. Premie: Bålpanne med Stativ, Gnistfanger og Grillrist gitt av Europris Loddnr: 3799
  4. Premie: Revive Mini Jukebox (Bluetooth) gitt av Europris Loddnr: 3117
  5. Premie: Gavekort kr. 1.000,- gitt av Vitusapoteket Tuven Loddnr: 3002
  6. Premie: Elektronisk Badevekt gitt av Notodden Rørleggerforretning Loddnr: 3580
  7. Premie: NFK-drakt Loddnnr: 3557
  8. Premie: Fotball Loddnr: 3783
  9. Premie: Notodden-genser med samarbeidspartnere Loddnr: 3537

FORHÅNDSOMTALE:

Da er det endelig klart for årets Folkets Kamp. Gratis inngang for alle, fotballaktiviteter for barn og gratislotteri til alle tilskuerne med flotte premier som trekkes i pausen.

Da gleder vi oss endelig til Folkets kamp.

Lørdagens kamp går mot Øygarden og du er hjertelig velkommen!

Takk til alle som har bidratt til at vi nå har oppnådd kr. 403,- pr. tilskuer som kommer på kampen på lørdag. Trykk her for å lese mer om Folkets kamp.

Øygarden, tidligere Nest Sotra., ligger på plassen foran oss på tabellen med ett poeng mer. Så med NFK-seier her vil vi passere de. Øygarden kommer fra en 3-2 seier hjemme mot Kjelsås. På hjemmebane har de vært helt suverene i år og er fortsatt ubeseiret på eget gress. Vår tidligere kamp i år borte mot Øygarden endte med et 2-0 tap.     

NFK kommer fra et knepent 2-1 tap borte mot Arendal. Den kampen burde vi absolutt fått noe mer utav, men dessverre så var ikke marginene på vår side. Det har tettet seg til på nedre del av tabellen og vi håper at vi med seier på lørdag kan rette fokuset oppover på tabellen. 

Velkommen på kamp!

Annonse: