Notodden FK og Vitusapotek Tuven i samarbeid om folkehelsen

Det jobbes nå med å få på plass en testgruppe på 30 personer som vil følge helseprosjektet den kommende sesongen.

Kjenner du dine helseverdier kan du endre dine levevaner – og gjøre tiltak som reduserer sjansen for alvorlige sykdommer,

Karl Mårten Paalzow ved Vitusapotek Tuven vil sammen med Notodden FK slå et slag for å bedre helsen hos Notoddens befolkning.

Det er Karl Arne Lia som følger opp prosjektet fra Notodden FKs sin side og han er i ferd med å sluttføre listen med 30 testpersoner som i løpet av den kommende sesongen vil bli fulgt opp med tester. Vi kommer til å skreddersy et trenings- og kostholdsprogram for hver enkelt av deltakerne – ut fra hva slags mål de setter seg. Vi skal ikke lage toppidrettsutøvere, men prøve å gjøre hverdagen litt bedre for alle – og samtidig drive forebyggende helsearbeid. Karl Mårten Paalzow ved Vitusapoteket Tuven vil ved prosjektets start måle hver enkelt deltakers helseverdier gjennom blodtrykk, blodfetter, blodsukker og vekt.

Prosjektet vil bli løpende fulgt opp av vår lokalavis Telen samt via Notoddenfk.no og våre facebooksider. Blir dette prosjektet vellykket,  noe som vi selvfølgelig tror og håper, så vil vi tilby dette til bedrifter og privatpersoner på Notodden fra 2022.

Les mer utfyllende om prosjektet i Telen ved å trykke her.

Annonse: