NM: Halsen - NFK 1-5

NFK er klare for 2. runde i NM etter en overbevisende seier 5-1 borte mot Halsen

Kampen var bare minuttet gammelt da NFK får corner. Sander Røed legger en perfekt corner på hodet til Thomas Lillo som med et perfekt hodestøt sender NFK i en tidlig 1-0 ledelse.

Etter bare sju minutter er det nære på at ledelsen blir doblet når Alexander Rønning-Olsen slår inn fra venstre men skuddet fra Abel Tjomsland går like til side for mål.

2-0 kommer etter 16 minutter da Sander Røed gjør et flott forarbeid og sender Torben Dvergsdal alene med keeper og han gjør ingen feil.

NFK har veldig god kontroll på kampen men etter 20 minutter kommer Halsen til en mulighet på deres venstre kant og Isak Nilsen reduserer til 1-2.

Lagene går til pause med en fortjent NFK-ledelse 1-2.

2. omgang er ikke mer enn syv minutter gammel da Sander Røed blir spilt i gjennom på venstre siden, han gjør ingen feil og sender NFK i ledelsen med 3-1.

Kun fire minutter senere er Sander Røed nok en gang frempå, skyter et velplassert skudd og NFK leder 4-1.

i det 76. minutt gjør NFK et dobbeltbytte da Mats Røisgaard og Halvor Haug kommer inn. Halvor til sin NFK-debut. En flott debut som som allerede seks minutter senere var nest sist på ballen da Torben Dvergsdal setter inn 5-1 til NFK som også blir sluttresultatet.

Det ble gjort mange bytter før dagens kamp og honnør til alle for en flott gjennomført kamp i dag. Vi gratulerer også Halvor Haug med sin debut og flotte assist.

Vi vil også rette en stor takk til en kontingent fra Rallarberget som hadde tatt turen til Larvik og som holdt stemningen oppe under hele kampen!

Oppsettet for 2. runde kommer en av de nærmeste dagene og kampen går kommende søndag. Vi vet foreløpig ikke om vi får hjemmekamp.

Trykk her for å se alle kampfakta.

 

FORHÅNDSOMTALE:

I morgen søndag kl. 18.00 er kampstart mellom Halsen og NFK i 1. runde i Norgesmesterskapet

Etter at NM ble avlyst i 2020 så er det fantastisk å spille cupkamper igjen.

Vi møtte Halsen i 1. runde i 2017. Som vi ser på bildet over har nettopp Erik Midtgarden satt inn seiersmålet som ga seier 2-1 på overtid av overtiden i 2. ekstraomgang. Resultatet etter ordinær tid var 1-1 og det bar Erik Midtgarden som også scoret NFKs andre mål for dagen.

Halsen er plassert i Norsk Tipping-ligaen og har ikke spilt obligatoriske kamper siden 2019. Så vidt vi kjenner til er det to tidligere NFK'ere som vi kanskje møter i Halsen-drakten i morgen og det er Mats Diego Skårdal og Per Arne Rugaas.

NFK drar til Larvik med denne troppen: Bror Grøtterud, Espen Vasby, Fredrik Pedersen, Thomas Lillo, Henrik Gustavsen, Espen Mogen Hagen, Sjur Lothe, Sebastian Temte Hansen, Adrian Berntsen, Melvin Frithzell, Jørgen Voilås, Sander Røed, Nicholas Grinde, Abel Tjomsland, Torben Dvergsdal, Martin Holmen, Alexander Rønning-Olsen, Mats Røisgaard, Halvor Lien Haug og Jens Torgersen Jonassen

Annonse: