Seier 3-0 mot Vålerenga 2

Det ble nok en seier for NFK-gutta da Vålerenga 2 kom på besøk.

Det ble nok en fortjent trepoenger til NFK-gutta da et ungt Vålerenga 2 lag gjestet Notodden.

NFK kom som vanlig godt i gang og kom tidlig til noen muligheter. Men etter sju minutter spiller Abel Tjomsland fint i mellom til Kristian Kjeverud som plasserer ballen hardt nede til venstre for keeper 16 meter. Etter kvarteret er spilt setter samme mann inn sitt mål nummer to for dagen og laget er på vei mot tre nye poeng. NFK det klart beste laget i den første omgangen og lagene går til pause med 2-0 til NFK.

Andre omgang fortsetter NFK og dominere spillet og allerede fem minutter ut i omgangen er det klart for PostNord-ligaens toppscorer Melvin Frithzell til å tegne seg på scoringslisten. Det gjøres endel bytter utover i omgangen så mange får prøvd seg. Hans Torjus Gampedalen får sin seriedebut på hjemmebane og er meget nære scoring i sluttminuttene da han kommer alene med VIF2-keeperen. Dessverre går VIF2-keeperen seirende ut av den duellen.

NFK kontrollerer inn en meget fortjent 3-0 seier og ligger nå på tredjeplass på tabellen etter seks serierunder. 

Kommende helg er det spillefri pga cupfinalen. Men onsdag 24. mai drar laget til Porsgrunn for å møte Pors i 1. runde i NM.

 Trykk her for alle kampfakta.

FORHÅNDSOMTALE:

Da er vi nok en gang klare for ny seriekamp på Sætre. Denne gangen er det Vålerenga 2 som kommer på besøk. Det er en stund siden vi møtte VIF 2 i seriesammenheng men denne sesongen ble vi satt i samme avdeling som Oslo-laget. 

VIF2 som vi møter på søndag, har så langt denne sesongen fått litt fokus rettet mot seg pga 11-0 tap mot Arendal. De tar de fleste poengene på hjemmebane og har så langt tre strake seire mot Fløy, Træff og Brattvåg. Dette er også lag som NFK har møtt i løpet av sine fem første kamper. VIF2 kommer fra 1-0 seier mot Brattvåg forrige helg.

Når det gjelder NFK så er kommer også vi fra en 1-0 seier mot Brattvåg. Det var den utsatte kampen som ble spilt på onsdag. NFK-gutta ligger pt. På åttende plass på tabellen med åtte poeng. Laget kan klatre bra på tabellen om VIF2 beseires på søndag.  

Vi håper at mange av dere har anledning til å ta turen på Sætre på søndag førstkommende kl. 18.00 for å heie NFK-gutta fram til seier mot VIF2.

Dere finner lagoppstillinger og kampfakta ved å trykke her.

Annonse: