NFK vs Odd2 4-0

Endelig løsnet det for NFK-gutta og vinner fullt fortjent 4-0 mot Odd2

NFK-gutta tar tak i matchen fra første spark. De dominerer og kommer til flere gode muligheter uten å score. Men i det 34. minutt så tar Adrian Berntsen tak og knaller til fra 25 meter og ballen går rett inn til høyre for keeper og NFK får den viktige første-scoringen.

Odd2 kommer til svært få muligheter men minuttet før pause spiller Sebastian Jørgensen en genial gjennombruddspasning til Willian Pozo som på elegant vis runder keeper og sender lagene til pause med fortjent ledelse 2-0 til hjemmelaget.

2. omgang fortsetter som 1. omgang slutter med NFK som har mye ball og kommer til flere gode muligheter. Når timen er spilt så kommer Adrian Berntsen på et flott raid og spiller Younes Amer flott fri, Amer er iskald og setter ballen rolig forbi keeper og det er klart for 3-0. På overtid er det klart for 4-0 da Melvin Frithzell spiller en fin ball inn i feltet som Magnus Bækken plasser flott i mål og NFK vinner fortjent 4-0 og har fått et nytt håp om fortsatt PostNord-spill.

Neste kamp er Fløy på bortebane kommende søndag, vi gleder oss!

FORHÅNDSOMTALE:

Mandag kommer Odd 2 på besøk til Optime Arena.

Da er det klart for en ny seriekamp på Optime Arena og denne gang er det duket for lokaloppgjør mot Odd 2.

Odd 2 ligger på 9. plass ni poeng foran NFK. Odd 2 tapte forrige seriekamp 3-0 hjemme mot Egersund. De startet sesongen bra og sanket bra med poeng i starten, men poengfangsten i høst har ikke vært på samme nivå.

Det er nå sju kamper igjen å spille og det er 21 poeng å spille om. Poengfangsten må starte og vi håper at seieren kommer på mandag. Kampen i våres på Falkum endte med tap 5-2.

NFK tapte forrige kamp borte mot Ullern med 2-0 og fikk i den kampen Sebastian Temte Hansen skadet og det ser dessverre ut som at han mister resten av sesongen. Vi har fått inn 18 årige Elliot Hintsa på lån fra Falkenbergs FF, han kan spille i alle posisjoner i angrepsrekka. I tillegg jobbes det også med å få inn ytterligere en forsterkning i angrepsrekka.

Vi håper du har anledning til å ta turen til Optime Arena på mandag. Gutta trenger støtte fra tribunen så det hadde vært fint om du tar turen.