NFK vs Grorud 0-0

NFK er ubeseiret på de fem siste kampene etter at dagens kamp mot Grorud endte målløst.

NFK kom til den første muligheten da Noah Riise spilles fint fri på høyresiden men avslutningen foran mål ender til side for mål. Grorud kommer også til enkelte muligheter men avslutningene går over mål eller tas hånd om av NFKs gode keeper Maciej Raniowski i samarbeid med et hardtarbeidende NFK-forsvar.

Helt på slutten av omgangen kommer NFK til den største muligheten da Adrian Berntsens corner treffer hode til Kristian Kjeverud som styrer ballen i tverrliggeren men dessverre på oversiden.

Andre omgang blir også målløs men det er to store muligheter som må nevnes. Den ene er Groruds store mulighet etter 86 minutter. Et frispark fra 20. meter ender i tverrliggeren. Få minutter senere er det NFK som bygger opp et flott angrep som avsluttes med at Noah Riise spilles fri fra kloss hold på høyresiden men dessverre ender skuddet høyt over og kampen ender 0-0 og NFK er ubeseiret på de siste fem kampene.

Nå venter Lyn på Bislett neste lørdag. Det er satt opp supporterbuss og det er fortsatt noen få seter ledig. Ta kontakt med Glenn Svarstad på tlf 400 69 337.

Kampfakta kan du lese her.

 

FORHÅNDSOMTALE:

Lørdag kommer Grorud på besøk på Sætre. Grorud er et nytt bekjentskap for NFK da lagene aldri tidligere har møttes i hverken serie eller cup.

Grorud rykket ned fra OBOS-ligaen i fjor men har skuffet litt så langt i serien. Laget var tippet høyt på tabellen men laget har mistet mange spillere etter nedrykket i fjor.

Laget kommer fra et tap 1-0 mot Træff i forrige serierunde og ligger så langt på 10. plass på tabellen med 12 poeng som er åtte poeng bak NFK som ligger på fjerde plass.

NFK kommer fra sin fjerde strake seier da Vard Haugesund på imponerende vis ble slått 4-3 på bortebane etter at NFK scoret vinnermålet på overtid. Det ser pt ut som det har skilt seg ut en gruppe på fem lag som som vil kjempe om de to øverste plassene som gir hhv direkte opprykk til OBOS og kvalik gjennom playoff mot nr. to i den andre PostNord-avdelingen. Det er Kjelsås som imponerer stort i cupen og har nå nådd kvartfinalen. I tillegg er det Lyn, Egersund, Arendal og NFK.

Håper mange av dere har anledning til å ta turen til Sætre for å se et lag som virkelig er inne på vinnersporet.

Velkommen for å heie på NFK-gutta i en ny spennende PostNord-kamp!

Annonse: