NFK vs Egersund 3-2

En uhyre viktig seier var et faktum da Elliot Hintsa satte inn 3-2 langt på overtid.

Kampen startet på verst tenkelig vis da Egersund tar ledelsen 1-0 etter bare 11 minutter da NFK-forsvaret er i det gavemilde hjørne og forærer Adrian Bergersen ballen og han setter ballen helt nede i hjørnet og utagbart for George Bokwe.

Kun få minutter senere er også NFK-forvaret på gyngende grunn da Stian Michalsen på enkelt vis lobber over NFK-keeper.

Så i det 24. minutt spiller Adrian Berntsen en flott ball gjennom til Melvin Frithzell som i kamp med Egersund-keeper og og forsvaret setter inn redusering til 1-2. Dette resultatet holder seg til pause.

2. omgang domineres stort av NFK og Egersund kommer ikke til mange mulighetene, men de muligheten som kom tok George Bokwe og resten av NFK-forsvaret seg av. NFK kommer til flere gode muligheter men da de fleste trodde at dette ville ende med uavgjort så kjemper Jens Torgersen til seg ballen helt nede på dødlinja og slår inn foran mål, der treffer han Willian Pozo som sender ballen videre til Elliot Hintsa som på glimrende måte sender de fremmøtte på Optime Arena til himmels og sikrer en meget viktig seier til NFK som for alvor ser muligheten for å spille PostNord også til neste år.

Trykk her for å se kampfakta

Neste kamp for NFK nå er bortekamp mot Sotra kommende lørdag kl. 14.00 

Egersund2.jpg
God stemning etter seier over Egersund og de trofaste supporterne blir takket!

 

FORHÅNDSOMTALE:

Det er klart for ny spennende kamp i PostNord-ligaen lørdag kl. 14.00 på Optime Arena.

Egersund kjemper for opprykk til OBOS-ligaen og NFK kjemper for å beholde plassen. Så her har begge lagene mye å spille for.

Egersund er et lag med store ressurser som hvert år kjemper om opprykk, men de har også en evne til å svikte når det gjelder som mest på slutten av sesongen. Ref fjorårets sesong da de tapte sine tre siste kamper. NFK slo Egersund 3-1 i den neste siste kampen og det ble tap mot Arendal som dermed tok kvalikplassen foran Egersund. I vårens bortekamp endte det med 2-0 seier til hjemmelaget etter at NFK gjennomførte en bra kamp til tross for tapet.

NFK har nå vunnet tre strake hjemmeseire mot hhv Ørn Horten, Odd2 og Strømmen og har nå kontakt med lagene over. Verd å merke seg er at NFK-gutta har holdt nullen i alle de fire siste hjemmekampene. Kampen på lørdag blir meget spennende og vi håper på seier og fornyet håp om fortsatt spill i PostNord-ligaen neste sesong.    

Det er nå fire kamper igjen å spille og det er 12 poeng å spille om, poengfangsten har i det siste vært bra og vi håper den fortsetter på lørdag.

NFK vant forrige kamp hjemme mot Strømmen 2-0 og hadde spillefri forrige helg, men heldigvis gikk de øvrige resultatene NFKs vei.  

Vi håper du har anledning til å ta turen til Optime Arena på lørdag. Ta med familie, venner og kjente for å fylle opp stadion. Gutta trenger støtte fra tribunen på årets nest siste hjemmekamp!!!

 

Annonse: