NFK - Vard Haugesund 3-1

En meget solid avslutning på sesongen da Vard Haugesund ble slått 3-1 på Optime Arena i dag,

Kampen startet med ensidig NFK-press og NFK burde scoret på noen av mulighetene. Det skal også sies at Vard hadde et par store muligheter i starten og den ene ble avklart på streken av NFK-forsvaret. Men til tross for mange muligheter begge veier var det ingen som klarte og overliste to gode keepere.

Andre omgang er sju minutter da det er klart for kampens første mål da Melvin kommer alene med keeper, keeper avverger det første forsøket men på andre forsøk er Melvin sikker og sender NFK i ledelsen. Kun fire minutter etter Melvins scoring utligner Stian Barane for Vard. Men det går bare minuttet før NFK på nytt er i føringen da Jørgen Voilås sender NFK i føringen med 2-1. Linjemann hever flagget for offside men etter en kort samtale med hoveddommer blir målet likevel godkjent.

NFK kontrollerer kampen inn og Melvin fastsetter sluttresultatet til 3-1 og vi kan ta en velfortjent ferie og starte planleggingen for kommende sesong. 6. plassen er bra men vi føler vi har potensialet til å ta ytterligere steg neste sesong om majoriteten av spillegruppen blir med videre.

Trykk her for å se kampfakta.

Gratulerer til Melvin Frithzell!

Vi vil benytte anledningen til å gratulere Melvin Frithzell som toppscorer i PostNord-ligaen 2021.

Han har scoret 22 mål i årets sesong og vi gratulerer!!!

vard1.jpg
Melvin Frithzell scorer mot Vard Haugesund

FORHÅNDSOMTALE:

Da har vi kommet frem til årets siste seriekamp i PostNord-ligaen og det er Vard Haugesund som kommer på besøk på Optime Arena.

Vard Haugesund ligger to plasser foran oss på tabellen. De kommer fra en 2-1 seier hjemme mot Sotra i forrige serierunde. Kampen vår mot Vard i juli endte med 3-2 tap i et jevnt oppgjør i Haugesund.    

NFK kommer fra en glimrende 3-1 seier borte mot Egersund og er inne i en god stim. Vi håper å avslutte sesongen med en seier hjemme mot Vard.

Trekning av billotteriet i pausen

Husk at trekningen i årets Billotteri foregår i pausen. Har du fortsatt ikke sikret deg lodd så er det bare å ringe klubben på 92062051.

Annonse: