NFK - Vard Haugesund 0-0

Det endte dessverre målløst på Optime Arena på lørdag.

Til tross for et mer eller mindre konstant spillemessig overtak i begge omganger klarer ikke hjemmelaget å produsere den avgjørende scoringen som hadde gitt tre verdifulle poeng.

Vard kom til en mulighet på overtid men Viktor Engh er flott nede og slår skuddet til corner, for øvrig Vards eneste corner i kampen.

Med ett poeng i denne kampen er det fortsatt seks poeng opp til sikker plass og kommende lørdag er det Ullern på bortebane som står for tur, her er det muligheter for nye poeng.

Trykk her for å se kampfakta.

FORHÅNDSOMTALE:

Etter en liten pause starter vi nå opp igjen med nye hjemmekamper på Optime Arena. NFKs høstsesong startet forrige lørdag med en tøff bortekamp mot serieleder Moss. Kampen endte dessverre med tap 3-1men det er nye muligheter på lørdag.

Lørdagens kamp mot Vard Haugesund blir meget viktig. Vard Haugesund ligger på 11. plass på tabellen, seks poeng foran NFK og dette er med andre ord en skikkelig seks-poengskamp.

Kampen mot Vard Haugesund i våres endte uavgjort 1-1 og fjorårets kamp på Optime Arena endte med seier 3-0. Høstsesongens første kamp for laget fra Haugesund endte med 5-2 tap borte mot Sotra.

NFK tapte som nevnt 3-1 borte mot Moss forrige serierunde. Laget har fått tilbake litt spillere fra skader i tillegg til nyervervelsene Magnus Bækken og Tobias Guddal så vi er optimistiske og håper og tror på en god start på høstsesongen på hjemmebane.

Vi håper du har anledning til å ta turen til Optime Arena på lørdag. Gutta trenger støtte fra tribunen så det hadde vært fint om du tar turen.