NFK ute etter flott gjennomført NM-kamp mot Stabæk

NFK holdt Stabæk til 1-1 etter ordinær tid men måtte gi tapt 3-1 etter ekstraomganger. Men gutta skal ha all ære for en flott gjennomført match mot OBOS-laget Stabæk.

NFK startet kampen bra og lot ikke Stabæk komme til noen muligheter. NFK kommer til en stor mulighet ved Melvin Frithzell men skuddet blir for løst og keeper avklarer.

Etter 34 minutter dømmer dommer tilbakespill til keeper og indirekte frispark til Stabæk fra 12-13 meter. En noe merkelig avgjørelse av dommer sett fra tilskuerplass. Men Nicolai Næss takker og bukker og sender Stabæk i ledelsen med 1-0. En ledelse de tar med seg til pause.

Andre omgang er meget bra gjennomført av NFK som kommer til flere gode sjanser men Stabæk-keeper har en god dag og redder det meste som kommer. Men etter 65 minutter setter Melvin Frithzell inn utligning til 1-1 etter flott spill.

Kampen ebber ut med 1-1 og ekstraomganger er et faktum. Før det er spilt ett minutt av første sender Gift Emmanuel Orban Stabæk i ledelsen på en flott heading fra kloss hold. Tre minutter senere setter Stabæk spikeren i kista etter svakt NFK-forsvarsspill som ender med straffespark til Stabæk som Kornelius Hansen setter i nota og fastsetter sluttresultatet til 3-1 til Stabæk.

Vi gratulerer Stabæk mede seieren og ønsker de lykke til videre i Cupen.

For NFK-gutta er det en viktig kamp i Haugesund mot Vard som venter kommende søndag. Mye positivt spill i dag som kan tas med inn mot kampen mot Vard på søndag.

Trykk her for kampfakta

FORHÅNDSOMTALE:

Sist vi møtte Stabæk var i 2017, da vi møttes i tredje runde på Optime Arena. Stabæk som den gang spilte i Elite-serien ble hold til 1-1 etter ordinær tid etter en meget bra gjennomført match av NFK. Dessverre fikk NFK en mann utvist og måtte gjennomføre ekstraomgangene med en mann mindre. Dette ble for tøft og Stabæk avanserte til fjerde runde etter 4-1 seier.

Stabæk slo ut Lyn i første runde og kommer fra 0-0 borte mot Start i OBOS-ligaen på lørdag og har som målsetting og rykke direkte tilbake til Eliteserien.

NFK kommer fra 1-1 hjemme mot Ullern og ser frem til å møte Stabæk i Cupen.

Trykk her for lagoppstillinger og kampfakta (legges ut ca 75 min før kick-off)

Vi minner om at Cupen er et arrangement i Norges Fotballforbunds regi og derfor gjelder ikke frikort til denne kampen.

Billetter kan du allerede nå kjøpe ved å trykke her