NFK - Sotra 3-0

Endelig en solid og fortjent seier på Optime Arena da Sotra ble slått 3-0

Allerede etter ett minutt klinker Jørgen Voilås inn 1-0 til NFK. To minutter senere legger han på til 2-0. Alle unner Jørgen disse målene nå, etter at han har hatt begrenset uttelling på sine sjanser de siste kampene. Men nå ser det ut til å løsne for han.

NFK presset høyt og var overlegne og lot ikke Sotra få komme til med noe som helst i løpet av de første 45 minuttene. Skuddet fra Adrian Berntsen fra 16 meter som smeller i stolpen må også nevnes.

2. omgang fortsetter NFK å kjøre på Melvin treffer krysset med et kanonskudd og Jørgen Voilås får et mulig hat-trick annulert etter ebn tvilsom offside. Men etter 55. min. slår Fredrik Pedersen flott inn fra høyre, på bakre står Melvin og tar ballen flott ned og sender i mål fra kloss hold.

Kampen ebber ut med 3-0 til NFK etter en overbevisende kamp på Optime Arena.

Nå gleder vi oss til å ta turen til Larvik å møte Fram kommende lørdag.

Trykk her for å få med deg alle fakta fra kampen.

 

 

 

FORHÅNDSOMTALE:

Det er klart for ny kamp i PostNord-ligaen i dag kl. 13.00 på Optime Arena

Denne gangen er det tidlig kick-off med avspark allerede kl. 13.00.  

I dag er det Sotra som kommer på besøk, Sotra ligger på plassen foran oss på tabellen med to poeng flere enn NFK. NFK møtte Sotra i Bergen for tre uker siden og det oppgjøret endte 0-0. Sotra kommer fra en 5-0 seier over Rosenborg2.  

NFK kommer fra 1-1 mot Fløy i Kristiansand på søndag. Laget har nå to uavgjort-kamper på rad, to kamper med mange sjanser og dessverre ikke helt marginene med. Vi håper dette snur på lørdag og at vi nå endelig får en seier igjen og passerer Sotra på tabellen.

Til tross for økende smitte kan vi ha inntil 2000 tilskuere på kamp. Husk at dere må registrerer dere via QR-kode eller SMS ved inngangen slik at vi har kontroll på alle som er inne på stadion i forhold til smittevern. Håndsprit er plassert ut og vi ber om at det er ett sete mellom hver tilskuer, med unntak av innad i samme familie.

Billettsalget starter kl. 12.00.

Velkommen skal dere være!

Annonse: