NFK - Skeid 2-3

En bra første omgang og ledelse 2-1, men dessverre det holdt ikke helt inn og Skeid vinner 3-2.

Kampen åpner på best mulig vis da Melvin Frithzell får ballen i beina fra en Skeid-spiller, fosser inn i feltet og setter ballen til side for Skeid-keeperen, og det har kun gått ett minutt.

NFK fortsetter å presse på, kommer til flere gode muligheter men klarer ikke å øke ledelsen. Etter 37. min. får Skeid slått inn fra høyre. Smedplass må gi retur og Abel Stensrud setter inn utligningen for Skeid. God uttelling for Skeid som scorer på en av sine to målsjanser i første omgang. 

På overtid vinner Melvin ballen på vår venstre side slår en perfekt ball over på bakre hvor Jørgen Voilås stupheader inn ny NFK-ledelse med 2-1.

Med fortjent ledelse går lagene til pause med 2-1.

I andre omgang kommer Skeid mere med og etter 55 min utligner Skeid igjen med Fredrik Berglie. Ti minutter senere sender Abel Stensrud gjestene i ledelsen med 3-2. Det må også sies at dagens dommer Hakan Catalgøl overhodet ikke var i nærheten av å ha dagen. Han hadde mange merkelige avgjørelser, blant annet på 3-2 scoringen til Skeid blir Willian Pozo helt klart revet overende i forkant uten at han reagerer.

NFK kommer dessverre ikke til mange mulighetene i 2. omgang og Skeid kontrollerer det hele inn til en 3-2 seier.

Trykke her for å lese alle kampfakta

  

 FORHÅNDSOMTALE:

Kampene kommer tett nå og vi er klare for ny seriekamp i PostNord-ligaen på Optime Arena i dag onsdag kl. 18.00.

I løpet av den kommende uken er det duket for to hjemmekamper. Skeid på onsdag kl. 18.00 og Rosenborg 2 på mandag 4.10 kl. 18.00.

Onsdagens kamp mot Skeid er en utsatt kamp fra 4. august.

Skeid har vært med og knivet i toppen helt siden sesongstart. Skeid ligger på andreplass på tabellen tre poeng bak Egersund og de kommer fra 2-2 borte mot Arendal i forrige serierunde.   

NFK har nå fem kamper på rad uten tap. To seire og tre uavgjort. Sist på søndag endte det med 1-1 mot Nardo etter å ledet helt frem til sju minutter før slutt. NFK ligger nå på sjuende plass på tabellen og har mulighet til å avansere en plass på tabellen med seier i dag.

Som de fleste vet så er koronatiltakene nå heldigvis historie og du er velkommen på stadion uten diverse forholdsregler.  

 

Annonse: