NFK - Rosenborg2 7-2

Det ble storseier på Optime Arena i kveld da Rosenborg2 ble slått 7-2

Det ble en fin kveld på Optime Arena da NFK tok i mot et ungt Rosenborg2 mannskap.

Kampen startet umiddelbart med et press mot RBK2s mål. Og etter 13 minutter er NFKs toppscorer Melvin Frithzell frempå og sender NFK i ledelsen fra kloss hold. Etter 22 min er er det Willian Pozo sin tur og han plasserer et flott skudd i hjørnet og NFK leder 2-0. 3-0 kommer etter 38 minutter da Sjur Lothe plasserer seg på bakre etter corner og plasserer skuddet i lengste hjørnet.

Rett før pause får RBK2 et frispark far 30 meter. Lasse Qvigstad legger til rette og klinker ballen direkte i nota og RBK2 reduserer til 3-1 og går til pause med dette resultatet.

NFK fortsetter å kjøre på i 2. omgang og det går fem minutter ut i andre omgang før Thomas Lillo står igjen etter en corner og styrer inn 4-1 fra kloss hold. Kun fem minutter senere øker Melvin til 5-1 etter flott spill i forkant.

I det 75. min får RBK2 en redusering ved Ingemar Orkelbog Austberg for så å se Kristian Kjeverud Eggen øke til 6-2 fire minutter senere da han styrer inn på fra 10 meter helt borte ved stolpen. Sluttresultatet fastsettes i det 89 min når Nicholas Grinde blir spilt fint fri på høyre slår hardt inn i feltet, ballen går via Halvor Lien Haug til Willian Pozo som på blank goal kan styre inn sluttresultatet 7-2.

En bra gjennomført økt av NFK-gutta som nå ser frem til bortekamp mot Arendal kommende lørdag. Laget klatrer til sjetteplass på tabellen som etter dagens seier passerte både Øygarden og Odd2.

Trykk her for å se alle kampfakta fra oppgjøret.

FORHÅNDSOMTALE:

Vi er klare for den tredje hjemmekampen på en uke når Rosenborg2 kommer på besøk i dag kl. 18.00

Rosenborg 2 har nok skuffet litt denne sesongen og ser ut til å rykke ned til Norsk Tipping-ligaen neste år. De ligger helt nederst på tabellen med seks poeng etter 19 kamper. I sin forrige kamp hjemme mot Fram ledet de 1-0 til det gjenstod få minutter, men Fram scoret to kjappe mål og snudde til 2-1 seier. I vår bortekampen mot Rosenborg 2 vant NFK 2-0.

NFK kommer fra et 3-2 tap hjemme mot topplaget Skeid på onsdag. Etter å ha ledet to ganger klarer dessverre ikke laget å holde på ledelsen og Skeid drar hjem med full pott. NFK ligger nå på 8. plass med 25 poeng på 19 kamper.

Som de fleste vet nå så er koronatiltakene nå heldigvis historie og du er velkommen på stadion uten diverse forholdsregler.

Du er hjertelig velkommen på Optime Arena på kamp mot Rosenborg 2 i kveld kl. 18.00.