NFK - Ørn Horten 2-0

NFK avslutter vårsesongen med en velfortjent seier 2-0 over Ørn Horten

NFK gikk knallhardt ut og kom til flere store sjanser. Den største ved Melvin Frithzell som fyrer løs fra ti meter men keeper slår til corner. Samme mann kommer også til en stor mulighet litt senere men headingen gikk like til side for mål. 

Etter 16 min spilles Melvin Frithzell fri av Adrian Berntsen, han gjør ingen feil og sender NFK meget fortjent i ledelsen. 

Willian Pozo setter et frispark i stanga og ballen triller langs streken men dessverre for NFK blir den klarert av Ørn-forsvaret på streken. 

Ørn kom til svært få muligheter i 1. omgang og NFK går til pause med en velfortjent 1-0 ledelse.

Ørn Horten gjør tre bytter i pausen og kommer mer med i 2. omgang. De kommer til et skudd i stanga og ett skudd i tverrligger. George Bokwe gjør en glimrende jobb og holder buret rent.

I det 78. min gjør NFK et bytte da Melvin Frithzell erstattes av Younes Amer. Han er på banen i seks minutter før han blir presentert med en lissepasning fra Willian Pozo og han mer eller mindre snubler inn en 2-0 ledelse til NFK.

NFK gjør også en del bytter men kan kontrollere inn en fortjent 2-0 seier som gjør at man kan gå høstsesongen i møte på en god måte. Ett poeng opp til Staal Jørpeland og fire poeng opp til Ullern.

Gutta går nå ut i en liten ferie før de tar fatt på en spennende høstsesong som starter med bortekamp mot Moss den 13. august. Det ser vi nå frem til.

God ferie! 

FORHÅNDSOMTALE:

Da er det klart for ny seriekamp i PostNord-ligaen på Optime Arena, den siste før fotballferie

Lørdagens kamp er mot Ørn Horten og du er selvfølgelig hjertelig velkommen.

Ørn Horten rykket forrige sesong opp fra Norsk Tipping Ligaen. De ligger på 6. plass med 17 poeng. De slo Arendal 8-1 mens de gikk på en 5-1 smell mot Fløy forrige serierunde. Oppgjøret i Horten i våres endte med 1-0 seier til Ørn etter at de satte inn vinnermålet i sluttminuttene.

NFK tapte 2-0 i forrige serierunde borte mot Arendal. Vi begynner å få tilbake spillere fra skader og håper at vi klarer å kapre en trepoenger i lørdagens kamp og således få et bra utgangspunkt før høstsesongen tar til. 

Vi vet det er ferietid men håper om du er hjemme at du har anledning til å ta turen til Optime Arena på lørdag. Gutta trenger støtte fra tribunen så det hadde vært fint om du tar turen.

Trykk her for lagoppstillinger og kampfakta. (Lagoppstillinger legges ut ca 75 minutter før kampstart)

Annonse: