NFK - Nardo 1-1

Etter 1-0 til pause så det bra ut, men syv minutter før slutt utlignet Nardo til 1-1

NFK startet kampen best og kom til flere store muligheter, men det lyktes ikke å få en tidlig scoring. Nardo kom etter hvert  mer med i spillet men en meget våken Andreas Smedplass rydder opp i det som kommer.

Litt over halvspilt omgang så er det endelig klart for scoring da Melvin Frithzell sender NFK i ledelsen etter et flott forarbeid av Kristian Kjeverud.

Ledelsen holder seg til lagene tar pause.

I 2. omgang fortsetter NFK å produsere sjanser men dessverre så er ikke avslutteregenskapene på NFKs side. Det nærmeste er Thomas Lillo som header i tverrliggeren etter corner.

Mot slutten presser Nardo for en utligning og etter 83 minutter scorer bortelaget til store protester fra hjemmelaget som mener at det var en offside. Dommer er borte hos linjemann og konfererer men målet blir stående og kampen ender 1-1.

Ny kamp allerede på onsdag kl. 18.00, da kommer Skeid på besøk til Optime Arena.

Trykk her for å se alle fakta fra kampen.

FORHÅNDSOMTALE:

Vi står foran en meget spennende uke. Vi står foran tre spennende kamper på Optime Arena. Først Nardo på søndag kl. 15.00, deretter Skeid på onsdag kl. 18.00 for så å møte Rosenborg 2 neste mandag kl. 18.00.

Men først er det klart for kamp mot Nardo i dag kl. 15.00

Nardo gikk på onsdag videre til 4. runde i cupen etter å ha slått tabellkollega Arendal etter ekstraomganger og straffer. Nardo ligger på 12. plass, syv poeng bak NFK. Nardo kommer fra 2-2 hjemme mot Arendal i siste seriekamp. Da NFK møtte Nardo i Trondheim tidligere i sesongen vant NFK-gutta 2-0 og er fortsatt det eneste laget som har slått Nardo på hjemmebane.

NFK kommer fra en bra rad nå, fire kamper uten tap og den siste var mot Fram på lørdag og den ble vunnet 3-2. Laget ligger nå på 7. plass på tabellen og har mulighet til å avansere ytterligere med seier i dag.

Husk at på lørdag kl. 16.00 ble landet gjenåpnet i forhold til korona-restriksjoner. Derfor kan dere nå alle som vil ta turen på Optime Arena uten å trenge å forholde seg til noen form for restriksjoner som registrering etc.

Vi er selvfølgelig glad for at vi endelig slipper spesielle tiltak når vi arrangerer kamp og håper at også du tar turen ned til Optime Arena kl. 15.00 i dag.