NM: NFK vs Odd 2-5

NFK-gutta tok ledelsen og holdt unna lenge, men det hold dessverre ikke helt inn mot Odd i Cupens 2. runde.

Allerede etter seks minutter viser Melvin seg frem da han løper fra hele Odd-forsvaret og sender NFK i ledelsen til stormende jubel på Sætre.

Det går dessverre ikke mer enn fem minutter før Milan Jevtovic utligner for Odd.

Etter 21 minutter felles Kristian Kjeverud inn i feltet og dommer peker resolutt på straffemerket. Dessverre sender Melvin straffesparket over mål og 1-1 holder seg ut omgangen.

NFK holder unna i tjue minutter, men etter 67, 77 og 89 minutter scorer hhv Solomon Owusu, Ole Erik Midtskogen og Casper Andersen og løper ser ut til å være kjørt. Selv om både Melvin Frithzell og Kristian Kjeverud kommer til muligheter får ikke NFK et reduseringsmål før Hans Torjus Gampedalen reduserer til 2-4 fire minutter på overtid. Faniel Tewelde fastsetter sluttresultatet til 2-5 åtte minutter på overtid og sender Odd til 3. runde.

Vi ønsker Odd lykke til videre i Cupen.

 

FORHÅNDSOMTALE:

Da er det duket for nytt lokalderby når Odd tar turen til Notodden for å møte NFK i 2. runde i NM kl. 18.00 på Sætre.

Dette kan bli en folkefest og kanskje kommer cup-bomben på Notodden i kveld. 

Odd kommer fra 1-1 hjemme mot Strømsgodset i forrige runde i Eliteserien. I 1. runde i cupen ble det 7-1 seier mot Urædd. NFK har fortsatt til gode å slå Odd i en obligatorisk kamp. Status er tre uavgjorte og noen tap. Sist lagene møttes var i NM 3. runde i 2018, da ble det 1-1 etter ekstraomganger og dessverre tap på straffer. Vi var veldig nære seier den gangen og håper tiden har kommet for at den første seieren over ODD skjer i kveld.

Når det gjelder NFK så kommer vi fra et noe skuffende 4-1 tap borte mot Kjelsås i serien, mens Pors ble slått 2-0 på Vessia i Porsgrunn i 1. runde i NM.  

Vi håper at så mange som mulig tar turen til Sætre i kveld kl. 18.00 for å heie NFK-gutta fram til seier og 3. runde.

Trykk her for kampfakta.

Trykk her for å se hele oppsettet for 2. runde.

Annonse: