NFK - Moss 1-3

Det ble tap 1-3 mot Moss i dag etter 0-2 ved pause

Moss kom best i gang og tok initiativet i kampen og etter 15. min setter Noah Alexandersson inn ledelse for Moss direkte fra corner.

Adrian Berntsen blir spilt fint igjennom og scorer for bare å bli annullert for offside, en helt feil avgjørelse ifølge TV-bildene etter kampen.

Nok en tvilsom dommeravgjørelse sikrer 2-0 ledelse til Moss da blåses for tilbakespill til keeper, det på følgende frisparket går via flere spillere men blir kreditert Kabamba Kalabatama.

NFK kommer også til flere gode muligheter ved Willian Pozo og Anton Snibb men keeper avverger.

Var Moss det førende laget i 1., omgang er NFK det førende laget i 2. omgang. Hjemmelaget kommer til flere gode muligheter, men keeperen til Moss holder nullen.

Men etter 78 minutter slår William Husebø inn et flott innlegg fra høyre som treffer perfekt på hodet til Younes Amer og NFK reduserer til 1-2. Laget fortsetter å presse, men det vil seg ikke og i stedet får Moss et frispark på hjørnet av 16 meteren og frisparket går rett i nota og Moss vinner 3-1.

Neste kamp er Ørn Horten i Horten kommende lørdag kl. 16.00.

FORHÅNDSOMTALE:

Da ønsker vi deg velkommen til ny seriekamp, denne gangen mot Moss

Det er noen år siden vi har møtt Moss i seriekamp, men Moss har hatt en imponerende start på sesongen. De startet med seier 1-0 mot Kvik Halden, deretter ble det seier 3-1 borte mot Vard Haugesund før Ullern ble slått 2-1 på hjemmebane forrige serieomgang.

NFK har hatt en tyngre start og ligger helt nederst på tabellen og det ble tap 5-2 borte mot Odd 2 i forrige serieomgang.

Nytt av året så vil vi invitere spillerne opp på BlåVipen etter kampen slik at det vil være mulighet for en prat med spillerne for de som måtte ønske det.

Til info så har vi gleden av å få besøk av Erling Braut Haalands tidligere trener Alf Ingve Berentsen på søndag. Han er far til vår egen Adrian Berntsen og vil holde et foredrag på Vippen fra kl. 16.00 før kampen. Dette kan anbefales på det varmeste. Les mer om foredraget på NFKs hjemmeside på linken under: