NFK - Levanger 2-2

Det endte med 2-2 og poengdeling da NFK fikk besøk av Levanger.

NFK startet kampen best og kom til flere muligheter men det var likevel Levanger som scoret først da Adrian Teigen får gå forholdsvis uhindret inn i feltet fra høyresiden og fyrer av fra forholdsvis spiss vinkel og sender Levanger i ledelsen 1-0. Det bølget litt frem og tilbake men på overtid av første omgang får NFK en corner. Det blir litt klabb og babb før Henrik Gustavsen er sist på ballen og utligner til 1-1 før lagene går til pause.

Kun fem minutter inn i andre omgang er det klart for NFK-ledelse da Adrian Berntsen spiller Melvin Frithzell fri og han gjør ingen feil alene med Nico Berg i Levanger-målet og sender NFK i ledelsen med 2-1, og ligger nå kun ett mål bak Arne Gunnes i kampen om toppscorer-tittelen i vår avdeling.

Midtveis i andre omgang får Levanger et frispark på hjørnet av NFKs 16-meter, frisparket slås inn i feltet og en umarkert Jo Sondre Aas header inn utligning til 2-2.

Begge lag kommer til muligheter men ingen av lagene klarer å sette inn det avgjørende vinnermålet dermed ebber kampen ut med 2-2.

Trykk her for å se alle kampfakta fra kampen.

Nå er det kun to kamper igjen av sesongen. Vi drar til Egersund på lørdag og avslutter med hjemmekamp mot Vard Haugesund søndag 14. november kl. 13.00

FORHÅNDSOMTALE:

Levanger var laget vi møtte på bortebane i årets serieåpning og slo 4-2. De ligger på fjerdeplass på tabellen med 39 poeng. Med NFK-seier her vil vi ligge fire poeng bak når to kamper gjenstår. Levanger kommer fra en 2-1 seier på hjemmebane mot Sotra. Levanger er også det laget i vår avdeling som har scoret klart flest mål med 58 scoringer.

NFK kommer fra et 2-2 resultat borte mot serieleder Skeid. NFK-gutta ledet 2-1 til to minutter på overtid. Nok et resultat som viser at vi i år spilt jevnt mot selv de beste i avdelingen.

En artig kuriositet i dagens kamp er at Melvin Frithzell og Arne Gunnes på Levanger kjemper om toppscorertittelen i vår avdeling. Arne Gunnes topper med 19 mål mens Melvin ligger rett bak med 17 mål. Blir spennende å se om Melvin kan knappe innpå Gunnes i løpet av dagens kamp.

Velkommen på kamp på Optime Arena i dag kl. 14.30!