NFK - Kjelsås 3-3

Med overtidsdramatikk mistet NFK en seier de absolutt burde hatt

NFK kom klart best i gang og allerede etter seks minutter er Espen Mogen Hagen sist på ballen på en corner fra Adrian Berntsen og sender NFK i en tidlig ledelse. Midt i omgangen kommer Voilås på et flott raid på høyre siden slår hardt inn i feltet hvor Melvin ekspederer ballen i mål fra kloss hold og NFK leder fortjent 2-0. Ledelsen holder seg ut omgangen.

Andre omgangen starter også med noen store NFK-sjanser Jørgen Voilås og Melvin Frithzell kommer til gode muligheter men ballen vil ikke i mål. I stedet er det Kjelsås som i 52. min reduserer til 2-1 på et  flott plassert skudd fra Winston Paintsil fra 16 meter. Kjelsås fortsetter å presse på men NFK har også muligheter til å øke ledelsen men det vil seg ikke. I det 68. min utligner Jesper Solli til 2-2. Ikke lenge etterpå header Kjelsås i tverrliggeren og er nære å ta ledelsen. NFK kommer til flere store muligheter, og i det 77 min. drar Sjur Lothe seg fint igjennom og sender NFK på nytt i ledelsen. Så i det 90. min. felles Jørgen Voilås og dommer peker på straffemerket. Voilås kan sette spikeren i Kjelsås-kista men setter en svak straffe utenfor og når dommeren så legger til sju minutter er det fortsatt duket for mye dramatikk. Fire min inn i overtiden lykkes Kjelsås med å få inn en utligning og 3-3 som blir sluttresultatet. 

Blytungt at det ikke ble tre poeng i dag, men dette kan vi ikke gjøre noe med nå i ettertid. Det vi kan gjøre noe med er kampen på søndag da skal vi møte Fløy i Kristiansand. Og da er det muligheter for å hevne dette forsmedelig poengtapet mot Kjelsås.

Trykk her for å se alle fakta fra kampen

 

FORHÅNDSOMTALE:

Da er det klart for en ny runde i PostNord-ligaen ikveld når Kjelsås kommer på besøk.

Høst-sesongen er i gang og dagens motstander Kjelsås med like mange poeng på like mange kamper som NFK blir en tøff motstander.

Vårens kamp mot Kjelsås i Oslo endte med hjemmeseier 3-2 etter at NFK tidlig tok en 2-0 ledelse. Desverre kom Kjelsås sterkt tilbake og vant kampen etter en sterk 2. omgang.

NFK kommer fra en blytung kamp på Falkum i Skien mot Odd2, der hjemmelaget til slutt vant 6-1 etter at NFK spilte en time med 10 mann.

Til tross for økende smitte kan vi ha inntil 2000 tilskuere på kamp. Husk at dere må registrerer dere via QR-kode eller SMS ved inngangen slik at vi har kontroll på alle som er inne på stadion i forhold til smittevern. Håndsprit er plassert ut og vi ber om at det er ett sete mellom hver tilskuer, med unntak av innad i samme familie.

Det er en meget revansjesugen NFK-gjeng som hadde satt veldig pris på om du hadde tatt turen ned til Optime Arena på torsdag for å heie gutta frem til seier!!!

Annonse: