NFK - Arendal 1-2

NFK tok ledelsen ved Adrian Berntsen men Arendal trengte dessverre bare tre minutter på å snu resultatet.

Det ble en forholdsvis jevnspilt førsteomgang med ikke de store målsjansene til noen av lagene, men Arendal nærmest rett før pause men skuddet fra Preben Skeie går like til side for mål.

Lagene går til pause med 0-0 på en meget varm Optime Arena.

Andre omgang fortsetter med sjanser til begge lag. Bror Grøtterud står en bra kamp og rydder bra unna sammen med resten av forsvaret. Arendal har også et stangskudd men i det 61. minuttet kombinerer NFK fint og Adrian Berntsen avslutter med et flott skudd fra 17 meter som er utagbar for Arendals keeper.

I løpet av de neste tre minuttene av kampen er alt snudd. Det starter med en stygt balltap fra NFK og Andreas Hellum er iskald alene med Bror og utligner den kortvarige NFK-ledelsen.

Kun to minutter senere blåser dagen dommer for et straffespart som absolutt kan diskuteres. Men som kjent hjelper det svært lite å protestere, straffen setter Andreas Hellum til venstre for keeper og Arendal har snudd 1-0 til 1-2 i løpet av tre korte minutter.

NFK kommer til en stor mulighet mot slutten av kampen da Melvin Frithzell kommer i gjennom og felles av keeper. Men et soleklart straffespark avvinkes for er tvilsom offside i forkant.

Arendal kontrollerer inn og vinner 2-1.

NFK møtte i dag en soleklar serieleder som det absolutt var mulig å komme på talefot med, dessverre er ikke marginene på vår side så vi mobiliserer mot neste kamp som er mot Rosenborg 2 i Trondheim mandag 19. juli kl. 16.00.

Kampfakta kan du lese her.

Her følger trekningen av dagens kamplotteri:

1. Gevinst Sesongkort NFK vunnet på lodd nr. 2877
  2. Gevinst Gavekort 2 x søndagsbiffen på Eyde Restaurant vunnet på lodd nr. 3522
  3. Gevinst Poeringsvask hos Circle K Heddal vunnet på lodd nr. 3603
  4. Gevinst 2. stk. Kinobilletter, Notodden kino vunnet på lodd nr. 2894
  5. Gevinst Pizza fra Pizzabakeren vunnet på lodd nr. 5384
  6. Gevinst 2. stk billetter til Tinfos Bad vunnet på lodd nr. 2879

FORHÅNDSOMTALE:

På søndag kommer serieleder Arendal på besøk til Notodden. Kampen går kl. 16.00 og kan bli en fin oppkjøring før EM-finalen mellom Italia og England som starter kl. 21.00

Arendal var en av forhåndsfavorittene og trenes av Roger Risholt. Laget står med fem strake seiere etter at Fram Larvik ble beseiret 2-1 på hjemmebane i går. Arendal er en av klubbene med det største budsjettet i avdelingen og har hentet inn en del spillere med erfaring fra både Eliteserien og OBOS-ligaen før denne sesongen.

Vi har hatt noen tøffe oppgjør mot Arendal de siste årene og best huskes nok oppgjøret fra 2. runde i NM i 2017 da Arendal spilte i OBOS-ligaen og NFK var i PostNord-ligaen. NFK vant 2-1 i Arendal.

NFK kommer fra et 3-2 tap borte mot Kjelsås og det er ingen tvil om at man ønsker å revansjere dette tapet allerede til søndag.

Vi håper mange tar turen til Optime Arena for å støtte NFK-gutta mot Arendal på søndag kl. 16.00!