Meget sterk 3-0 seier over Arendal

NFK-gutta leverte varene på Folkets Kamp og vant overbevisende 3-0 og Kristian Kjeverud leverte en god søknad til årets NFK-mål

Til tross for surt og kaldt vær var det mange som hadde tatt turen til Sætre for å se NFK-gutta ta i mot Arendal. Og NFK-gutta var best fra start til mål. 

Etter 23 minutter tar Kristian Kjeverud fram storslegga og fyrer løs ei kanonkule fra 20 meter som Arendal-keeper er fullstendig sjanseløs på. Dette målet er definitivt en meget god kandidat til Årets NFK-mål for sesongen 2023.

I underkant av ti minutter senere er det Elias Årsvoll sin tur da han via en hæl-flikk sender NFK opp i en 2-0 ledelse som holder seg til lagene går til pause.

I andre omgang fortsetter NFK å kjøre på og det er utrolig at ikke noen av de store sjansene gir uttelling. 

Ikke før i det 82. minutt når Tobias Bjørnstad drar seg ned på venstresiden og slår et flott innlegg som Elias Årsvoll bare har å ekspedere i nettet fra kloss hold.

Endelig kom det en seier etter fem kamper uten en tre-poenger. Men gutta må si seg meget godt fornøyd med at de to største opprykksfavorittene Egersund og Arendal kun har tatt ett poeng av NFK-gutta på fire forsøk.

Intet annet enn imponerende og nå gjenstår Ørn Horten borte, Lyn hjemme og avslutningsvis Fløy borte i den siste kampen. Tredjeplassen er fortsatt innen rekkevidde så vi gleder oss til fortsettelsen.

Avslutningsvis må vi gi honnør til dagens dommer Karoline Marie Jensen fra Furuflaten Idrettslag, sjeldent å oppleve en kampleder som til de grader hadde stålkontroll gjennom hele kampen.

Trykk her for lagoppstillinger og kampfakta.

Arendal maciej.jpg
Vi må også gi honnør til Maciej Raniowski som for tiende gang holdt nullen i en seriekamp denne sesongen.

 

.

 

Annonse: