Lyn ble for sterke på Bislett

På en innbydende gressmatte på Bislett ble Lyn for sterke for NFK-gutta på lørdag

Lyn tok tidlig initiativet i kampen og ingen av lagene kom til de helt store mulighetene. Men så etter 19 minutter er det duket for 1-0 til hjemmelaget da Anders B. Olsen sender hjemmelaget i føringen. Så etter 31 minutter øker Daniel Schneider hjemmelagets ledelse til 2-0 som også blir pauseresultatet.

Andre omgang er så vidt startet før Julius Skaug sender Lyn i ledelsen med 3-0 og kampen er i realiteten avgjort. Det var dessverre ingenting som tydet på at NFK-gutta skulle klare å hente opp denne ledelsen.

William Sell pynter ytterligere på resultatet for Lyn da han fastsetter sluttresultatet til 4-0 da 72 minutter var spilt.

Det ble dessverre for NFK-gutta en tøff match og Lyn vinner fortjent 4-0.

Vi vil benytte anledningen til å gratulere Bjørnar Tobiassen med sin debut for NFKs A-lag da han erstattet Abel Tjomsland på slutten av kampen.

En stor takk til alle de fremmøte NFK-supporterne som stilte opp og laget en flott ramme både før og under kampen, men dessverre fikk de ikke det resultatet de hadde håpet på.

Nå blir fokuset på vårsesongens siste kamp mot Vard Haugesund på Sætre kommende lørdag kl. 13.00. 

Trykk her for alle kampfakta.

FORHÅNDSOMTALE:

Lørdag drar NFK-gutta til Oslo for å møte Lyn på Bislett for nest siste kamp før gutta tar en velfortjent ferie.

Lyn, som trenes av tidligere NFK-trener Jan Halvor Halvorsen har hatt en bra start på sesongen. De ligger på andreplass på tabellen med 24 poeng, som er fem poeng bak lederlaget Egersund, men Lyn har en kamp mindre spilt da kampen borte mot Brattvåg forrige serierunde ble utsatt pga et kansellert fly.

Lyn kommer fra fem strake seiere og er i bra slag. Forrige kam var mot Vålerenga 2 og den endte med 4-0 seier.

NFK har også en fin rad med fire seire og en uavgjort på de fem siste kampene. Sist lørdag ble det uavgjort 0-0 mot Grorud på hjemmebane.

Det er satt opp supporterbuss innover til Tigerstaden i morgen og det meldes om bra påmelding og full buss.

Vi ønsker NFK-gutta lykke til på Bislett i morgen!

Trykk her for lagoppstillinger og kampfakta.

 

Annonse: