Kristian Kjeverud Eggen har forlenget kontrakten

Nok en gladnyhet fra spillerfronten å meddele da Kristian Kjeverud Eggen har signert ut 2023

Kristian ble på årsmøtet tildelt Årets Spiller på A-laget for 2021 sesongen. En sesong som han gjennomførte på en glimrende måte og vi hadde store forhåpninger om at Kristian skulle bli en viktig brikke i årets sesong. Dessverre ville det seg ikke sånn da han allerede noen få minutter inn i årets første treningskamp ødela kneet og måtte opereres og han var dessverre ute for muligens hele sesongen.

Operasjonen var vellykket og gjennomført for lengst og opptreningen er i full gang. Vi håper å se Kristian i aksjon igjen forhåpentligvis før vi er ferdig med årets sesong.

Kristian er også klubbens ressursperson på sosiale medier, en jobb som han utfører på en utmerket måte.

Vi gratulerer med forlengelsen og ønsker Kristian lykke til med opptreningen og den kommende tiden i NFK.