Klart for ny seriekamp mot Fløy på lørdag kl. 15.00

Da det dessverre ikke ble noe av kampen borte mot Brattvåg på søndag, ser vi frem mot en ny hjemmekamp kommende lørdag.

Vi håper mange av dere fikk med dere serieåpningen mot Ørn Horten som endte med en flott 4-0 seier. Det er veldig mye positivt som skjer på den sportslige fronten om dagen. På mandag var vårt rekruttlag i 4. div i aksjon mot Skiens Grane og det endte med 7-1 seier. Dette laget består stort sett av lokale unggutter.

Dessverre ble det ikke noen kamp for NFK-gutta da SAS kansellerte flyet til Ålesund og klarte ikke å ombooke tidsnok til at kampen kunne bli spilt. Dette var selvfølgelig trist og utenfor NFKs kontroll. Men kampen vil bli satt opp senere og da håper vi på et godt resultat i Brattvåg.

Fløy-Flekkerøy som vi møter på lørdag har vi allerede møtt i treningskamp tidligere i vår og vant den med 3-0 på bortebane. Fløy hadde en flott sesong i fjor og endte opp på en meget sterk 4. plass. Fløy har hatt en tøff start på sesongen og har tapt 1-0 borte mot Vålerenga2 og tapt 2-1 hjemme mot Træff.

Når det gjelder NFK så startet vi med en meget sterk 4-0 mot Ørn Horten i serieåpningen og håper at denne trenden fortsetter på lørdag.

Vi håper at mange har anledning til å ta turen på Sætre på lørdag førstkommende kl. 15.00 for å heie NFK-gutta fram til nok en seier.

Husk: Fotball er best LIVE på stadion!

Trykk her for kampfakta og lagoppstillinger (lagoppstilling legges ut ca en time før kickoff)

 

Annonse: