NFK med tap i Larvik

Høstsesongens første tap er et faktum etter at NFK-gutta måtte dra hjem fra Larvik med et surt 3-2 tap.

NFK kom klart best i gang og dominerte stort i første del av første omgangen. NFK kom til flere store sjanser men en god og heldig Fram-keeper klarer å holde nullen til pause. 

I andre omgang så er det Fram som kommer best i gang og etter 52 minutter så står det allerede 2-0 til hjemmelaget. Bare tre minutter senere er NFK inne i kampen igjen da Elias Årsvoll reduserer for NFK. 

Til tross for flere gode NFK-muligheter er det Fram som øker ledelsen til 3-1 etter 63 minutter. Ti minutter senere reduserer Elias Årsvoll nok en gang for NFK til 3-2. Til tross for flere gode muligheter, blant annet et tverlliggerskudd så kommer ikke NFK nærmere poeng selv om de helt klart hadde fortjent poeng i dagens kamp.

Nå er det spillefri kommende helg og det er Brattvåg som kommer på besøk til Notodden om 14 dager. Da er det bare å legge denne kamp bak oss og fokusere mot den kommende kampen mot Brattvåg.

For å fa med deg alle kampfakta, kan du trykke her.

FORHÅNDSOMTALE:

NFK-gutta tar i dag turen til Larvik for å møte Fram i Framparken.

Det er alltid tette og tøffe kamper når Fram og NFK barker sammen i Larvik. Sist lagene møttes til dyst på denne banen var høsten 2021 og det var spenning fra start til slutt. NFK tok ledelsen etter halvtimen, men Fram snudde det før pause og ledet 2-1 ved halvtid. To kjappe mål i løpet av de første fem minuttene av andre omgang snudde nok en gang kampen. Da heller ikke Fram klarte å sette inn et tildelt straffespark så klarte NFK-gutta å sikre seieren 3-2 i en fartsfylt og spennende kamp.

Fram kommer fra 3-3 hjemme mot Træff i forrige serieomgang. De ligger pt på plassen over nedrykksstreken, med 16 poeng på 17 kamper.

NFK kommer fra 0-0 borte mot Grorud. En kamp som gutta absolutt hadde fortjent og gått seierende ut av. NFK ønsker for øvrig Andreas Skjold velkommen til klubben og han er også med i dagens tropp.

NFK drar til Larvik med følgende tropp: Maciej Raniowski, Elias Årsvoll, Andreas Skjold, Alexander Rønning-Olsen, Jan Bergesen, Trym Bjåen Telle, Jone Bjerkan Hammerli, Jens Torgersen Jonassen, Adrian Berntsen, Mats Røisgaard, Sebastian Temte Hansen, Noah Riise, Sebastian Jørgensen, Sander Nordbø, Abel Tjomsland, William Husebø og Kristian Kjeverud Eggen

Vi ønsker NFK-gutta lykke til i Larvik!

For å fa med deg alle kampfakta, kan du trykke her.

Annonse: