NFK vs Træff 1-2

Etter å ha dominert fullstendig den første omgangen og gått til pause med 1-0 ledelse, kom Træff sterkt tilbake og snudde til 2-1 seier.

Det startet med et umiddelbart NFK-press mot Træff-målet og allerede etter seks minutter er det klart for 1-0 etter at Sebastian Jørgensen blir felt og Melvin Frithzell er sikker fra straffemerket.

Hjemmelaget presser og presser og kommer til utallige målsjanser, men dessverre slik det har vært de siste kampene så vil ikke ballen i mål.

Træff kommer til en mulighet i første omgang og det er helt på slutten, men muligheten går i stanga og uten resultat.

Andre omgang starter med et Træff-lag som er mere på, og etter 62 min. utligner Martin Tornes Kjørsvik og tre minutter senere sender Julian Mikalsen Kristengård Træff i ledelsen. Ved begge anledningene opptrer NFK-forsvaret rufsete og gavemilde.

NFK prøver og komme tilbake i kampen, men klarer ikke å omsette de sjansene som oppstår til scoringer og kampen ebber ut med årets første tap, noe som på bakgrunn av første omgangen kan anses som meget ufortjent.

Nye muligheter på onsdag kl, 19.00, da drar gutta til Brattvåg for å spille den utsatte kampen.

Trykk her for å se lagoppstillinger og kampfakta.

FORHÅNDSOMTALE:

Kommende søndag kl. 17.15 kommer Træff på besøk for ny kamp i PostNord-ligaen

Da er vi klare for ny seriekamp på Sætre. Denne gangen er det Træff fra Molde som kommer på besøk. Dette er et helt nytt bekjentskap for oss da vi aldri tidligere har møtt dette laget.

Træff, som vi møter på søndag, rykket opp til Postnord i fjor og havnet på sjette plass i sitt første år. De startet sesongen med tap 3-0 hjemme mot Brattvåg. I den andre kampen slo de Fløy 2-1 på bortebane. Kamp tre endte med tap 5-0 borte mot Vålerenga2. I forrige serierunde slo de Fram 2-1 på hjemmebane og ligger nå på sjuende plass med seks poeng.

Når det gjelder NFK så er vi fortsatt ubeseiret og har kun sluppet inn ett mål, det kom i uavgjort 1-1 kampen borte mot Ålesund2 på 1. mai. Begge de to siste uavgort-kampene mot hhv Fløy og Ålesund2 har vi dominert banespillet og kommet til klart flest målsjanser. Så det gjelder bare å få uttelling på sjansene så kommer det helt sikkert flere trepoengere i de kommende kampene.

Vi håper at mange av dere har anledning til å ta turen på Sætre på søndag førstkommende kl. 17.15 for å heie NFK-gutta fram til seier mot Træff.

Annonse: