Klart for årets siste og viktigste kamp på lørdag

Fredag drar NFK-gutta til Stavanger for å møte Staal Jørpeland i sesongens siste og uten tvil den viktigste kampen som blir spilt på Jørpeland lørdag kl. 14.00

Alle kampene i siste spillerunde spilles kl.14.00 og det er spenning i topp og bunn. I toppen er det kun målforskjellen som skiller Moss og Arendal og det blir meget spennende å se hvem som tar steget direkte opp i neste års OBOS-liga eller må spille kvalik mot nr. to i avdeling 2.

I bunnen er det stor spenning knyttet til den siste nedrykksplassen. Ullern berget seg med ett poeng borte mot Ørn Horten på lørdag. Kampen står da mellom NFK, Odd2 og Vard Haugesund. NFK har hatt en fantastisk høstsesong og lå hele 10 poeng unna sikker plass og har nå havnet i en situasjon hvor spill i neste års PostNord-liga absolutt er til stede. Vard Haugesund er ferdigspilt og kan intet gjøre fra eller til, de har 23 poeng og bedre målforskjell enn både NFK og Odd2. Det kan bli noen nervepirrende timer for alle som følger Vard Haugesund på lørdag. Odd2 møter opprykksjagende Arendal på treningsbanen til Odd. Og denne kampen blir selvfølgelig også spennende å følge.

Staal Jørpeland spilte 2-2 borte mot Fløy på lørdag. De har vunnet to kamper på hjemmebane i år og det er mot Odd2 og Vard Haugesund.

NFK kommer fra nok en hjemmeseier da Kvik Halden ble beseiret med 2-1 på Optime Arena. Det var den femte seieren på de seks siste oppgjørene på eget kunstgress. Kampen mot Staal Jørpeland på Notodden i sommer endte med 3-1 seier til bortelaget.

Det er utrolig hyggelig at veldig mange NFK-supportere har meldt sin ankomst til Jørpeland på lørdag. Rallarberget har sågar satt opp buss og det er ventet god stemning på stadion og Rallarberget har lovet at de skal gi god lyd fra seg og støtte NFK-gutta på en god måte.  

Om du ikke har anledning til å reise til Jørpeland så håper vi at du følger kampen på DirekteSport ved å trykke her.

Ca. en time før kampstart kan du finne lagoppstillinger og kampfakta her.

 

 

 

  

Annonse: